Chára nestihne začiatok sezóny, ocitol sa na listine zranených

Chára nestihne začiatok sezóny, ocitol sa na listine zranených

06. okt 2015 o 08:40
Hokejisti Bostonu Bruins začnú novú sezónu NHL bez svojho kapitána Zdena Cháru. Slovenského obrancu stále trápi bližšie nešpecifikované zranenie v hornej časti tela, ktoré utrpel v prípravnom dueli proti New Yorku Rangers. Vedenie Bostonu ho spätne od 24. septembra zaradilo na listinu zranených hráčov.

Chára utrpel zranenie po tom, čo ho nešetrne narazil na mantinel útočník "jazdcov" Ryan Bourque. Minulý týždeň začal s individuálnym tréningom, ale úvodný zápas proti Winnipegu, ktorý je na programe vo štvrtok, napokon nestihne.

Tridsaťosemročný Chára mal zdravotné problémy aj v predchádzajúcej sezóne, 19 zápasov vynechal pre zranenie kolena. Bruins mali bez neho bilanciu 11 víťazstiev, 7 prehier v riadnom hracom čase a jednu prehru po predĺžení.

\/p>\r\n

\u00a0http:\/\/sport.aktuality.sk\/vysledky\/hokej\/nhl-national-hockey-league\/\"" data-event="\"clanok|odklik-z-clanku|\"" data-link-role-code="none">Kompletn\u00fd v\u00fdsledkov\u00fd servis predsez\u00f3nnej pr\u00edpravy z\u00e1morskej NHL gt;gt;lt;\/stronggt;lt;\/agt;lt;\/pgt;\r\n

http:\/\/sport.aktuality.sk\/vysledky\/hokej\/nhl-national-hockey-league\/\"" data-event="\"clanok|odklik-z-clanku|\"" data-link-role-code="none">}},style:auto; auto; block}--gt;