Dominika Cibulková je Hráčkou mesiaca na okruhu WTA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dominika Cibulková
Radosť slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej po semifinálovom zápase na WTA Finals, v ktorom zdolala Rusku Svetlanu Kuznecovovú 1:6, 7:6 (2), 6:4 za 147 minút. Singapur, 29. október 2016. Foto: SITA/AP

ST. PETERSBURG 11. novembra (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa stala Hráčkou mesiaca na okruhu Tenisovej asociácie žien. WTA v piatok zverejnila výsledky tradičných bilančných aktivít za október.

Cibulková dostala v interaktívnej fanúšikovskej ankete 55 % hlasov, Poľka Agnieszka Radwanská 33 %, Nemka Angelique Kerberová 12 %. Dvadsaťsedemročná Bratislavčanka Cibulková triumfovala v sledovanom období v Linzi a najmä na šampionáte WTA Finals v Singapure.

Obrazom: Dominika Cibulková vyhrala turnaj majsteriek WTA Finals

Zverenkyni kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulkovej sa nepodarilo premeniť druhú nomináciu. V sekcii Úder mesiaca obsadila so 6 % hlasov spolu s austrálskou reprezentantkou Dariou Gavrilovovou tretie miesto za Kerberovou (74 %) a A. Radwanskou (11 %) a pred Američankiu Madison Keysovou (3 %). Cibulková konkrétne upútala bekhendovým lobom proti Kerberovej v súboji v základnej skupine v Singapure.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Prelom mesiaca predviedla Číňanka Šuaj Pcheng (70 %) na úkor Britky Johanny Kontovej (23 %) a Gavrilovovej (8 %). Nová členka Top 5 svetového rebríčka vo dvojhre Cibulková sa už predtým držiteľkou ocenenia Návrat roka za celú sezónu 2016.

Obrazom: Návrat Dominiky Cibulkovej

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Agnieszka RadwanskáAngelique KerberováDominika Cibulková