FOTO a VIDEO Volebná zabíjačka Oklamčákovho Leva

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 18:13 • 2 min
FOTO a VIDEO Volebná zabíjačka Oklamčákovho Leva

BRATISLAVA - Oklamčákov Českoslovenký lev a mnoho ďalších známych osobností kultúrneho a spoločenského života, aj ako členovia elitného klubu, tohto známeho a prestížneho zoskupenia, sa zišli zaznamenať mediálny pokus o kombináciu tradičnej zabíjačky s osobnými vlastnosťami predátorov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Brutálna super akcia. Najprv to vyzeralo že to "nemdopadne" dobre. Števo Kožka s Oliverom Andrásym, síce zažiarili ako agentúrne  hostesky večera, ale herečka Janka Hubinská sa ujala iniciatívy a sekáčom  takmer dala dole prezidenta "levov" Jozefa Oklamčáka. Situáciu nechtiac zachránili Roman Fratrič a Vlado Jimbo Németh .

 

Ďalší, a to hlavný  problém nastal, keď sa Rasťo Piško odmietol  vzdať svojho prasaťa,  ktoré že vraj 18 rokov údajne, chovala v Hornom Výplachu,  pre pána premiéra predsedova Anča. Že vraj si to rozmyslel, keď mu ho po niekoľkých pohárikoch nemenovanej bublinkovej limonády prišlo ľúto. Celý večer sľuboval že bude žinčica a aj predsedova Anča príde, len aby prasa zachránila, ale sme sa nedočkali.

 

Napokon hladní a po triezvych úvahách, neskoro v noci, aj to v kombinácii prvých volebných výsledkov a  prázdnych pohárikov sme sa rozhodli hlasovať. Výrazne napomohla, aj keď síce neoverená informácia, že "piškove prasa" je nerozhodné, nechce ísť voliť pána premiéra, tak sme Rasťa nechtiac prehlasovali.

 

Celebrity z Horného výplachu, tam okrem neho a Števa Skrúcaného, nikto iný nezastupoval a ani sľúbená Anča neprišla. Ba nepomohlo ani predsedove „kua chlapi.“ Vzhľadom na veľmi vysokú koncentráciu osobností, kde medzi inými nechýbali, producent Štefan Wimmer, moderátorka TV MARKÍZA, showbiznisovej relácie SMOTÁNKA Erika Judínyová, právnik Ladislav Kuruc, ale aj Fedor Šrobár, Marika Studeničova, Anka Olvecká, Diana Drobuliaková, Eva Benediktová, Daniela Lelkešová, Pavol Harum, Pavol Vaško, či Rufiz Zeynal, sa zverolekár z Hornej Dolnej, Števo Kožka pochopiteľne nevedel sústrediť a až po niekoľkých neúspešných pokusoch, vyšetriť organizátora podujatia, ktorým bol podnikateľ Martin Junior Michalec, jeho úlohou  bolo totižto organizovať a dohliadať na kvalitu špecialít, nakoniec predsa len odborne vyšetril aj to "piškove prasa", určené pre pána premiéra. 

 

Podujatie sprevádzalo prirodzené napätie a situáciu sa pokúšal upokojovať saxofonista Pali Greksa a svojim čarovným spevom, nás všetkých očarila, herečka a muzikálová speváčka Natália Puklušová. Moderátor TV Markíza Peter Varinský mal najkrajší úsmev večera a  vzhľadom na jeho výšku, bolo ho vidieť s každej strany a hlavne skoro vždy. Paľo Drapák si zase zabudol gitaru, no miesto nej si priviedol svoju peknú manželku Žanetku.

 

Prezident Československého Leva Jozef Oklamčák, občas keď sa to práve hodí, hovorieva jednu múdru vetu a to že "všetko je tak ako má byť" a bolo tak aj tento krát.  Volebné prasiatko nakoniec súhlasilo, malo však podmienku, že o ňom napíšeme, s čím sme nemohli nesúhlasiť. Odborne sa nechalo premeniť na chutnučké výrobky pod značkou Československého Leva a aj s  prítomnými hosťami sa zjedli. Čo k tomu dodať?

 

Humorista Rasťo Piško nakoniec vybalil šokujúce priznanie, VIAC VO VIDEU. Nové informácie sme uvítali a následne nám všetkým odľahlo, lebo v tej chvíli neboli ešte známe výsledky volieb.  Však čo? Pán premiér ho teraz už nebude potrebovať a aj my predátori tiež musíme prežiť.

 

O zoskupenie Oklamčákovho Československého Leva, je čoraz väčší záujem a stáva sa súčasťou života, vždy nových osobností, kultúrneho a spoločenského života na Slovensku, ale aj v zahraničí. 

 

Koniec dobrý, všetko dobré. Cigáni hrali až do rána, ale s nimi to nikdy  nekončí. S Československým Levom a osobnosťami Oklamčákovho SHOW SPORT TEAMU to má vždy krásne a hlavne zaujímavé pokračovanie plné prekvapení...

 

PS. KTO ŽIJE S OKLAMČÁKOVÝM ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM TEN ŽIJE NAOZAJ.

 

Pozerajte video a dozviete sa viac....

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies