Herečka Táňa Pauhofová rešpektuje kritiku

NETKY.SK • 28 Január 2016, 09:00 • 2 min
Herečka Táňa Pauhofová rešpektuje kritiku

BRATISLAVA - Slovenská herečka Táňa Pauhofová sa v rámci svojej kariéry mnohokrát stretla s kritikou od svojich neprajníkov. Názory divákov podľa vlastných slov síce rešpektuje, no pokiaľ sama neusúdi, že má dotyčný v niečom pravdu, neberie si tvrdé hodnotenia príliš k srdcu.

slovakia

left justify in out

„S kritikou sa človek stretne vždy. Ja rozhodne nečítam diskusie na internete, to by som sa už pred pár rokmi musela ísť zabiť. Takúto formu sebadeštrukcie našťastie nemám,“ poznamenala 32-ročná Bratislavčanka v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Mladá herečka zároveň žiadnu zo svojich úloh nepovažuje doslova za životnú. „Nikdy nevnímam žiadnu rolu ako životnú. Každá z postáv, ktoré sa snažím stvárniť, je vždy veľká výzva. Ja tie roly asi nejako priťahujem, lebo sama mám rada, keď sa mám možnosť niečo nové naučiť a obohatiť sa. Tie výzvy prichádzajú samy od seba a ja ich rada prijímam,“ podotkla Pauhofová, ktorá sa vraj každú novú postavu snaží uchopiť čo najdôveryhodnejšie.

 

„Vždy sa snažím urobiť to najlepšie, ako viem, niekedy mám pocit, že to zvládam lepšie, niekedy horšie, no často sa ani neviem nejako ohodnotiť. Určite si nikdy nehovorím, že sa mi niečo podarilo zobraziť úplne autenticky, ako napríklad teraz pri Líde Baarovej, nič také mi ani náhodou nenapadlo,“ uviedla herečka, ktorá podľa vlastných slov celkom chápe tú časť českých divákov, ktorí sa nahlas čudujú, prečo rolu Baarovej získala práve Slovenka. „Chápem ich, pretože sama som to, že ma obsadia, nečakala. Na druhej strane mi ale príde smiešne, keď ma hodnotia a súdia tí, ktorí film zatiaľ nevideli a nedali mu šancu a hneď tvrdia, že je to a priori zlé. To sú veci, ktoré môžem síce nejako rešpektovať, no nemajú na mňa absolútne žiaden dosah. Ak si to niekto pozrie a povie, že to bolo mimo, potom mi je to ľúto,“ dodala charizmatická červenovláska.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona