Ivan Tásler: Nový album je takmer hotový, budú aj koncerty
12.1.2012 19:58
akt. 13.03.2015 03:49

Ivan Tásler: Nový album je takmer hotový, budú aj koncerty

Uložiť článok
Kapela IMT Smile privítala nový rok tak, ako sa na muzikantov patrí, teda novým singlom, ktorý ponúkla v premiére fanúšikom na svojej facebookovej stránke práve na Silvestra.

Skladba s názvom Viac je po pesničke Veľa lásky už druhým singlom z pripravovaného albumu, ktorý táslerovci vydajú na jar. Zároveň sa táto skladba stala ústrednou piesňou nového televízneho seriálu Druhý dych. Za pár dní od jej zverejnenia sa stala najsťahovanejšou skladbou na mnohých internetových portáloch a úspešne rotuje aj v slovenskom rádiovom éteri. Pod skladbu sa autorsky podpísala dvojica Ivan Tásler (hudba) a Anna Onderková (text), ktorá už vyše tri roky tvorí pár aj v súkromí.

„Viac bude jednou zo skladieb na novom albume IMT Smile, ktorý vydáme presne 16. apríla. Album je už takmer celý dokončený, skladby zložené a nahraté, už len finalizujeme ich výslednú podobu. Vymyslený mám už i názov albumu, ten by som si ale zatiaľ rád nechal pre seba,“ uviedol pre TASR spevák a líder kapely Ivan Tásler, ktorý v týchto dňoch cestuje po Austrálii.

Zároveň IMT Smile plánuje koncom apríla vydať sa na šnúru po Slovensku, kde budú mať fanúšikovia možnosť počuť tieto nové skladby naživo. Termíny a mestá zverejní kapela už čoskoro na svojej fanúšikovskej stránke.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.