Kuzminová odchádza z Chanty, spokojná nie je

Anastasia KuzminováAnastasia Kuzminová Zdroj: SITA

CHANTY-MANSIJSK - Najúspešnejšia športovkyňa Slovenska za rok 2010 Anastasia Kuzminová odchádza zo svetového šampionátu v biatlone v ruskom Chanty-Mansijsku s jednou medailou, keď v šprinte bola bronzová.

Cenné kovy atakovala aj v ďalších troch štartoch, v ktorých skončila v elitnej desiatke. So šampionátu neodchádza úplne spokojná, ale ani veľmi smutná. "Mám bronzovú medailu, to je dôležité. Ale určite som každú chvíľu dúfala, že sa mi podarí získať aj ďalšiu. Majstrovstvá sveta neboli celkom podľa mojich predstáv. Ale nie som smutná, všetko je v poriadku,“ uviedla Kuzminová.

 

Olympijská víťazka z Vancouveru vo svojom záverečnom štarte v Chanty-Mansijsku rozbiehala slovenskú štafetu, po výbornom začiatku odovzdávala na 5. priečke. Slovenky napokon skončili ôsme. Kuzminová sa pri streľbe v nedeľu cítila v pohode, podľa jej slov bola pokojná a v tempe. V bielej stope sa však na jej výkone prejavila už aj menšia únava. "Dnes mi to išlo veľmi ťažko. Asi to bolo aj vidieť. Snažila som sa, ale už sa to nedalo. Neposlúchajú ma svaly, dochádza mi batéria. Je vybitá,“ doplnila Kuzminová.

  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA
  • Zdroj: SITA

Súvisiace články

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy