Táňa Pauhofová: Horiaci ker je absolútne výnimočný projekt

Herečka Táňa Pauhofová stvárňuje hlavnú rolu v trojdielnom televíznom filmu Horiaci ker. Pod vedením režisérky Agnieszky Hollandovej si zahrala advokátku Dagmar Burešovú, ktorá zastupovala matku Jána Palacha v procese proti poslancovi Vilémovi Novému.

06.02.2013 07:00
Horiaci ker Foto:
Herečka Táňa Pauhofová stvárňuje v projekte Horiaci ker advokátku Dagmar Burešovú.
debata

„Projekt považujem za absolútne výnimočný a som naň veľmi hrdá,“ netají sa svojím nadšením slovenská herečka. Prvé reakcie divákov boli pozitívne. Uvedomila si to aj jedna z hviezd SND.

„Videla som len prvú časť a sama som veľmi zvedavá na druhú a tretiu časť a až potom budem mať v hlave jasnú predstavu toho, čo sme spoločne spáchali,“ vysvetlila herečka. „Ale podľa reakcií ľudí a vôbec toho, že sa o tom hovorí a podľa mňa by sa hovoriť malo – nemyslím len o filme, ale samotnej téme, považujem za najlepšiu vec,“ doplnila Pauhofová, ktorá nezaháľa ani v divadle.

Počas uplynulého víkendu mala v Štúdiu SND premiéru hra Antigona v New Yorku od poľského dramatika Jakuba Glowackého. Pauhofová tiež účinkuje v predstaveniach Aj kone sa strieľajú, Konečná stanica túžba či detskom predstavení Mechúrik-Koščúrik.

debata chyba

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...