Peter Sagan Bora Hansgrohe jan17 bora-hansgrohe.com

Peter Sagan Bora Hansgrohe jan17 bora-hansgrohe.com Zdroj: bora-hansgrohe.com

Video: Bora sa pochválila Petrom Saganom, ten nechal originálny odkaz

Ján Jasenka • 02. jan 2017 o 12:00
Slovenský cyklistický fenomén Peter Sagan nabehne do roka 2017 opäť v drese pre majstra sveta v cestnej cyklistike, avšak teraz už bude svietiť na jeho hrudi miesto Tinkoffu meno nemeckého tímu Bora Hansgrohe.

Žilinčan je hlavnou hviezdou nováčika v Pro Tour a ten sa môže popýšiť, že práve ich líder môže niesť meno tímu na prestížnom dúhovom drese. V pondelok ráno sa nemecké cyklistické zoskupenie pochválilo slovenským dvojnásobným svetovým šampiónom a jeho majstrovským výstrojom pre sezónu 2017.

„Pochopiteľne, pre manažéra tímu je to špeciálny moment v živote, keď môže predstaviť dres majstra sveta. Som veľmi hrdý a zároveň vďačný, že sa mi dostalo takejto pocty,“ uviedol v pondelok ráno tímový manažér Bory Ralph Denk.

Peter Sagan Bora Hansgrohe jan17 veloimages.com
Peter Sagan Bora Hansgrohe jan17 veloimages.com

Foto: Peter Sagan v novom drese majstra sveta a s novým tímovým logom na hrudi

Peter je opäť raz 'pútačom' pelotónu a to je takisto veľmi dôležité aj pre našich sponzorov. Rozhodli sme sa umiestniť vlastné logo Petra na zadnú časť dresu ako poďakovanie za jeho perfektné výkony v minulých rokoch ,“ dodal Denk, na ktorého slová nadviazal aj 26-ročný Žilinčan Peter Sagan.

„Som hrdý, že môžem znovu nosiť dúhový dres a teraz už v znamení tímu Bora Hansgrohe. Ale, s novým rokom všetko začína opäť od nuly a tvrdá práca bude opäť základom úspechu. S mojím novým tímom, som si tým istý, budeme na tej najsprávnejšej ceste ,“ vyhlásil Sagan.

Peter Sagan Bora Hansgrohe jan17 veloimages.com
Peter Sagan Bora Hansgrohe jan17 veloimages.com

Foto: Majstrovský dres Petra Sagana je prepracovaný do detailu

Populárny „rýchlik spod Dubňa“ nezabudol ani na svojich fanúšikov, ktorým s príchodom nového roka venoval na svojej fanúšikovskej stránke na sociálnej sieti Facebook originálny odkaz. Samozrejme, nebol by to on, všetko na bicykli. „Šťastný nový rok! Skúste si užiť to, čo robíte! ,“ zaželal Sagan všetkým.