Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

České missky sa odhalili na verejnosti: To chcelo odvahu!

České modelky vystavili na móle na obdiv svoje krivky. Zobraziť galériu (18)
České modelky vystavili na móle na obdiv svoje krivky. (Zdroj: Honza Král)

KROMĚŘÍŽ - Takmer ako nahé! V uplynulých dňoch sa u našich západných susedov konala exkluzívna módna prehliadka. Po móle sa prešli najkrajšie české missky a modelky, ktoré predviedli najnovšie trendy. No nielen to. Hlboké výstrihy a priesvitné kúsky oblečenia toho totiž odhalili oveľa viac. Prítomným hosťom sa tak naskytol ničím nerušený pohľad na ich nahé prsia.

Pred pár dňami sa u našich západných susedov konal 14. ročník exkluzívnej módnej prehliadky Top móda 2015. Prítomní hostia si vychutnali pohľad na 95 modelov od šiestich popredných návrhárov. Ich tvorbu predviedlo 13 najkrajších Češiek a profesionálnych modeliek. No najnovšie odevné vychytávky neboli jediné, čo krásky počas večera divákom ukázali. 

Veď dievčatá sa v istých momentoch po móle prechádzali takmer nahé. Na svedomí to mali výstrihy, hlboké snáď až po pupok, či dokonca priehľadné kúsky, ktoré toho skryli žalostne málo. Manekýnky si navyše pod trendy „sieťky“ nedali ani spodnú bielizeň. Prítomným sa tak naskytol exkluzívny pohľad na ich nahé prsia. V jednom prípade navyše aj na prelepené jazvy po plastickej operácii, ktorú Miss Princess of the World ČR 2008 Michaela Dihlová absolvovala len týždeň pred prehliadkou. 

Medzi pozvanými bolo viacero významných osobností českého šoubiznisového sveta. Nechýbala napríklad riaditeľka Českej miss Marcela Krplová. Podujatím sprevádzal hostí herec Jan Čenský. Spevácky spestril slávnostný večer superstarista Martin Chodúr. Slovenskú obec za riekou Morava zastupoval zakladateľ súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák. Ten už dlhých 20 rokov deleguje aj české slečny na svetovú súťaž Miss Model of the World, a tak si prišiel fešandy poobzerať.

Spomedzi predvádzajúcich dievčat si už aj stihol vyhliadnuť ďalšiu adeptku, ktorá by vo svete mohla zastupovať svoju krajinu. „Delegátku som si vytipoval. Zaujala ma Monika Vaculíková, s ktorou som už prebral možnosť jej reprezentácie Českej republiky na svetovej úrovni,“ prezradil pre topky.sk Oklamčák. Nechajme sa prekvapiť, či bude jeho tip opäť správny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu