Cibulková bude 9. mája staronovou slovenskou jednotkou

NETKY.SK • 2 Máj 2016, 14:58 • 2 min
Cibulková bude 9. mája staronovou slovenskou jednotkou

BRATISLAVA - Dominika Cibulková sa v pondelok 9. mája posunie na post slovenskej tenisovej jednotky pred Karolínu Schmiedlovú. Rozhodlo o tom jej nedeľňajšie víťazstvo nad dvojkou svetového rebríčka WTA vo dvojhre Agnieszkou Radwanskou z Poľska v 1. kole na antuke v Madride, kde spomenutá krajanka prehrala so Španielkou Garbine Muguruzovou-Blancovou a už sa nemôže v predmetnom období posunúť z hodnoty 1340 bodov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka Cibulková sa priebežne dostala na 1366 bodov. Schmiedlová je na čele interného poradia od 20. júla 2015. Vtedy zosadila Magdalénu Rybárikovú, ktorá bola na vrchole týždeň (vystriedala Cibulkovú). Predtým sa na tomto poste už od 11. februára 2002 striedali iba Daniela Hantuchová a Cibulková (druhá menovaná premiérovo bola líderkou Sloveniek 11. novembra 2008). Schmiedlová k 2. máju figuruje na celkovom 35. poste, Cibulkovej patrí 38. priečka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies