Cibulková pokračuje s trénerom Liptákom

Cibulková pokračuje s trénerom Liptákom

26. okt 2015 o 09:15
Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa dohodla na predĺžení spolupráce s osobným trénerom Matejom Liptákom. Vo svojom pondelňajšom vydaní o tom informoval denník Šport.

Slovenský fedcupový kapitán je koučom **SPORT_PROFIL=2150**Cibulkovej**SPORT_PROFIL** od jesene 2012, v januári 2014 ju priviedol do finále grandslamového Australian Open. "Teším sa z toho, že s Maťom Liptákom budeme pokračovať v spolupráci aj v roku 2016. Veľmi dobre si rozumieme a cítim, že ma ešte môže posunúť dopredu. Už sme hovorili aj o tom, na ktorých veciach budeme počas prípravy pracovať," povedala pre Šport Cibulková , ktorá vo svojom tíme urobila jednu zmenu.

"Kondiční tréneri budú rovnakí ako tento rok - Róbert Bereš a Peter Hlaváč. Mám však novú fyzioterapeutku, Ivetu Stankovú nahradila Dorottya Olaszová."

Po dovolenke a následnej regenerácii v kúpeľoch zamieri Cibulková 14. novembra na sústredenie do Vysokých Tatier. "Po prvý raz po troch týždňoch voľna tam budem niečo robiť a začnem pracovať na kondičke. Po skončení sústredenia 22. novembra už letíme na prípravu do Ameriky. Opäť nás čaká tvrdá 'makačka' na Floride," dodala Cibulková , ktorá za najlepší zápas v sezóne ovplyvnenej operáciou achilovky označila víťazný osemfinálový duel s Bieloruskou Victoriou Azarenkovou na Australian Open.