Ďalšia pocta pre Cibulkovú: Americká televízia o nej nakrúca dokument

Dominika Cibulková počas vyhlásenia výsledkov 21. ročníka ankety STZ Tenista roka 2014Dominika Cibulková počas vyhlásenia výsledkov 21. ročníka ankety STZ Tenista roka 2014 Zdroj: SITA

BRATISLAVA - Americký Tennis Channel pripravuje dokument o kariére slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej. Jednu časť natočila televízia na Floride, kde sa slovenská jednotka v týchto dňoch pripravuje. Ďalšiu točí štvorčlenný štáb na Slovensku, informovala oficiálna internetová stránka Slovenského tenisového zväzu (STZ).

V piatok navštívili zástupcovia televízneho kanálu, zaoberajúceho sa profesionálnym tenisom, Národné tenisové centrum. Súčasťou dokumentu budú rozhovory s trénermi, ktorí sa podpísali na tenisových začiatkoch a výkonnostnom raste aktuálne desiatej hráčky sveta. Prostredníctvom kamier Tennis Channelu spoznajú fanúšikovia Cibulkovej jej slovenské zázemie i bratislavské súkromie.

Štáb sa vyberie aj do Piešťan, kde tohtoročná finalistka Australian Open s tenisom začínala. Cibulková už v minulosti dostávala priestor v tejto televízii, keď raketu pred jej kamerami vymenila za mikrofón a spolupracovala pri rozhovoroch s viacerými hráčkami.

Viac o téme: Dominika Cibulková Dokument
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA
  • Zdroj: TASR

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy