FOTO a VIDEO Jozef Oklamčák pripravil megažúrku desaťročia – Jozefovská párty 2016: Titul Miss získala Adriana Kmotríková

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 13:52 • 2 min
FOTO a VIDEO Jozef Oklamčák pripravil megažúrku desaťročia – Jozefovská párty 2016: Titul Miss získala Adriana Kmotríková

BRATISLAVA - Reštaurácia GARDEN, ale i Bratislava, zažila v týchto dňoch najväčšiu žúrku za posledných 20 rokov. Najväčšiu párty desaťročia, pod názvom 30+30 - JOZEFOVSKÁ PÁRTY 2016, pre vyše 250 svojich najbližších priateľov a kamarátov, pripravil zakladateľ súťaže krásy MISS SLOVENSKO a hudobnej ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK a v súčasnosti prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JOZEF OKLAMČÁK.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ženy, krevety, šunka, prasiatka, torty a množstvo kvalitného alkoholu, nevynímajúc 12 hviezdičkovú METAXU, či Jozefovskú vodku, vyše 700 litrov Jozefovského tokajského, bieleho a červeného vína a vyše 180 kg Jozefovskej klobásy, 2000 zákuskov, 1000 energetických nápojov KILLER a NETKY, ale i 500 litrov "minerálnych vôd" z Brusna.

 

A samozrejme množstvo známych osobnosti z politického, spoločenského, podnikateľského a showbiznisového prostredia.  Dá sa povedať, že v tom čase reštaurácia GARDEN, zažila vo svojom priestore najviac celebrít na meter štvorcový na Slovensku.

 

Na najväčšej žúrke desaťročia nechýbala ERIKA JUDÍNYOVA, ŠTEFAN SKRÚCANÝ, OLIVER ANDRÁSY, JOZEF GOLONKA, prof. TRAUBNER, ŠTEFAN WIMMER, PETER STAŠÁK, MARCELA LAIFEROVÁ, prof. FISCHER, PAĽO DRAPÁK, IGOR KMEŤO, DUŠAN GRÚŇ, JANA VALOCKÁ, prof. ČEČOT, ŠTEFAN HARABÍN, MILAN ĽALIK, MIROSLAV PACHER, MARIAN KUBÁNEK, JURAJ TKÁČIK, JOZEF KROŠLÁK, ADRIANA KMOTRÍKOVÁ, KARIN HAYDU, LACO KURUC, TOMISLAV JURÍK, ale i veľvyslanec ČINY na Slovensku LIN LIN s manželkou, zástupcovia vietnamskej komunity, čínskej komunity ale i ELIŠKA KUBÍKOVA, PETER VARINSKÝ, MARTA GEJDOŠOVÁ, PETR KOZÁČEK, KARIN MAJTÁNOVÁ a množstvo známych právnikov, sudcov, lekárov a podnikateľov.

 

Ako je už na každej "oklamčákovej párty" známe volila sa aj najkrajšia žena večera a  titul LADY JOZEFOVSKEJ PÁRTY 2016 získala moderátorka TV JOJ ADRIANA KMOTRÍKOVÁ. A ako je už tradíciou JOZEFOVSKEJ PÁRTY, prebehla i voľba najsympatickejšieho muža večera a titul MISTER JOZEFOVSKEJ PÁRTY 2016, získal mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Čínskej ľudovej republiky v Slovenskej republike J.E. pán Lin Lin.

 

O dobrú zábavu okrem iných umelcov, sa postaral IGOR KMEŤO, PALO DRAPÁK, DUŠAN GRÚŇ, PETER STAŠÁK, MARCELA LAIFEROVÁ,  PALI GREKSA, DUO BON- TON, MELISA  a skupina TOPIC.

 

JOZEFOVSKÁ PÁRTY 2016 mala obrovský úspech a všetci pozvaní hostia odchádzali s "výslužkou" JOZEFOVSKOU KLOBÁSOU, JOZEFOVSKÝM VÍNOM a JOZEFOVSKOU HYMNOU, a tak mohli pokračovať pri hudbe, jedle a víne aj v domácom prostredí pri skorých raňajkách.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies