FOTO Nekompromisný súboj medzi tímami NETKY.SK a ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMOM

NETKY.SK • 21 Jún 2015, 21:37 • 2 min
FOTO Nekompromisný súboj medzi tímami NETKY.SK a ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMOM

SLÁDKOVIČOVO - V Sládkovičove sa konal exhibičný futbalový zápas pri príležitosti 39. výročia, zisku titulu MAJSTRA EURÓPY v roku 1976 Československou reprezentáciou. Proti sebe sa postavili mužstvá NETKY TEAM & COMPANY a Oklamčákov ČESKOSLOVENSKÝ LEV.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Za  domácich nastúpili osobnosti, ktoré nominoval majiteľ Netky.sk Peter Vince. V bráne nastúpil majster Slovenska v kickboxe Roman Kalina, v poli sa objavili okrem iných aj zápasník MMA a majster asociácie Bellator Attila Végh, bývalý slovenský reprezentant vo futbale Kamil Kopúnek, primátor mesta Sládkovičovo Ing. Anton Szabó, zástupca primátora Alexander Bende, bývalý hráč Lokomotívy Košice a autor najrýchlejšieho hetriku v slovenskej lige Štefan Kysela a bývalý hráč Interu Bratislava Radovan Piši.

 

Za ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA sa zúčastnili známe osobnosti športu a kultúry, no hlavne futbalové legendy pod trénerskou taktovkou Antona Dragúňa a Karola Peczeho, okrem iných, Karol Dobiaš, Ján Pivarník, Ján Švehlík, Alexander Vencel, Dušan Herda, Peter Herda, Miro Valent, Ladislav Jurkemik, Michal Hipp, Július Šimon, ale aj Tomi Kid Kovács, Palo Drapák, Peter Batthyany, Roman Fratrič, Štefan Kožka, Ivan Maljar, Vladimír Németh, Libor Petrú a Michal Rimovský.

 

Zápas rozhodovala známa trojica - Štefan HARABIN, Dušan KRCHŇÁK, Richard GREČMAL a moderátorom tohto futbalového súboja, bol legendárny KAROL POLÁK.

 

Príjemnú atmosféru dopĺňali vystúpenia mažoretiek z Tekovských Lužian ale aj skupina D BLUES BAND, PAVOL DRAPÁK, LIBOR PETRÚ, PATRIK FOX, BEEGO SHEA a PAVOL GREKSA.

 

Bližšie informácie spojené s fotodokumentáciou a videom o tomto futbalovom zápase medzi NETKY TEAM & COMPANY a ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM a následnej afterparty sa dozviete vo štvrtok na našom portály netky.sk.

 

csrlev from Netky.sk on Vimeo.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies