FOTO Oklamčák, Nagy a Kinček na Miss Slovensko 2015

NETKY.SK • 26 Apríl 2015, 13:20 • 2 min
FOTO Oklamčák, Nagy a Kinček na Miss Slovensko 2015

BRATISLAVA - Jozef Oklamčák, Peter Nagy a Július Kinček oslavovali a spomínali na svoje začiatky po finále MISS SLOVENSKO 2015.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef Oklamčák, ktorý je pre súčasníkov známy hlavne tým, že v roku 1988 naštartoval súťaž krásy Miss v bývalom Českoskoslovensku a je zakladateľom súťaže Miss Slovensko a hudobnej ankety Slovenský Slávik a tiež medzinárodného kultúrno - športového projektu, Československý lev OSST, v týchto dňoch oslavoval a spomínal.

 

Hlavným dôvodom bol projekt Miss Slovensko, ale vďaka stretnutiu po dlhšom období so spevákom Petrom Nagym a producentom Júliusom Kinčekom aj na obdobie svojej mladosti.

 

Malo kto vie, že práve Oklamčák bol pri začiatku kariéry "chlapca z malého mesta" Petra Nagya, keď do povedomia vstúpil najmä víťazstvom na FPP v Martine pesničkou Nagasaki.

 

Ale najmä Július Kinček, ktorý bol v tom čase považovaný za jedného z najschopnejších hudobných odborníkov a producentov, veľmi pomohol k speváckemu úspechu Petra Nagya. A práve táto trojica sa po dlhých rokoch stretla na finále MISS SLOVENSKO 2015 a spomínala na obdobie spred 30 rokov a začiatky Petrovej kariéry.

 

Ako povedal pre netky.sk v súčasnosti prezident Československého leva OSST Jozef Oklamčák:"s Petrom Nagym sa poznáme už vyše 30 rokov a pri každom stretnutí spomíname, pretože máme veľa spoločných zážitkov. Rovnako aj s Juliusom Kinčekom, ktorý okrem Petra Nagyho naštartoval aj kariéru Pavla Haberu a skupiny TEAM a aj iných v súčasnosti úspešných hudobníkov."

 

Ako sme sa dozvedeli, Jozef Oklamčák mal veľmi blízko k hudobníkom, spevákom a skupinám aj vďaka tomu, že ako vtedajší žurnalista, riadil tlačové strediska a bol hovorcom FFP v Martine a Sokolove, Hudobného festivalu mladých v Bojniciach, Bratislavských džezových dni, Bratislavských hudobných slávnosti, Rockfestu v Prahe a bol aj pri založení talentovej súťaž pre mladých hudobníkov ROCKLET.

 

Vlastne ROCKLET, bol v začiatkoch 90 rokov niečo obdobne, ako v súčasnosti televízne relácie Superstar, Talent, či Hlas Československa.

 

A oklamčáková agentúra ROCKLET, kde začínali okrem iných, aj Jaro Slávik, Peter Riava, Peter Bielik, resp. bývala zástupkyňa šéfredaktora Nového času a bývalá šéfredaktorka Plus jeden deň Andrea Jovanovič, zastupovala skupinu Metalinda, Pala Drapáka, ale aj Sagvana Tofiho, Hurikán, Roxanu, skupinu Projekt a po návrate z emigrácie aj Roba Grigorova.

 

Agentúra ROCKLET v tom čase, bola okrem iných aj pri organizovaní koncertov Deep Purple, Nazareth, ale aj organizovaní osláv vzniku Slovenskej republiky, na prelome roka 1992 a 1993, za účasti desiatok hudobníkov /medzi inými aj skupina Tublatanka/ ale aj jedného z najznámejších a najpopulárnejších kultúrno-športových podujatí STREET BALL v Bratislave a Brne a Prahe.

 

Takže pri stretnutí týchto troch pánov, speváka Petra Nagyho, producenta a šéfa hudobného vydavateľstva OPUS Júliusa Kinčeka a prezidenta Československého leva, Jozefa Oklamčáka a neskôr aj za prítomnosti generálneho riaditeľa TV JOJ Marcela Gregu, a predsedu trestného kolégia NS SR Štefana Harabina, po skončení galaprogramu MISS Slovensko 2015, bolo načo spomínať a ako sme sa dozvedeli, až do neskorých ranných hodín.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies