FOTO Oklamčák vybral českú modelku "levicu"do Číny

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 13:14 • 2 min
FOTO Oklamčák vybral českú modelku "levicu"do Číny

BRATISLAVA - Jozef Oklamčák, ktorý je už vyše 20 rokov majiteľom licencie na svetovú súťaž modeliek MISS MODEL OF THE WORLD pre Českú a Slovenskú republiku, tento víkend vyberal v destinácii PARADISE JAO delegátku, ktorá bude reprezentovať Českú republiku na tejto prestížnej súťaži krásy v Čine.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vo veľmi príjemnom, priam rajskom, ale až pekelne horúcom prostredí, kde teplota dosahovala vyše 30 stupňov, vybral českú modelku ŠÁRKU MOHORKOVÚ. Dlhonohá blondínka, ktorá pri svojej výške 182 cm, má ideálne miery 91-61-91, tak bude reprezentovať agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION, ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a Českú republiku na svetovej súťaži modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2015 v Čine.

 

"Šárka ma veľké predpoklady, že bude pokračovať v úspechoch českých modeliek Renaty Janečkovej, Michaely Dihlovej, na tejto prestížnej súťaži krásy a pevne verím,  že pôjde najmä v šľapajach Českej MISS 2009, Ivety Lutovskej, ktorá na tejto súťaži získala titul MISS MODEL OF THE WORLD 2007 a tak zviditeľnila v Číne českú krásu  a agentúru OKLAMČÁK PRODUCTION, ktorá ju na túto súťaž delegovala," povedal pre netky.sk, zakladateľ a dlhoročný organizátor MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA  Jozef Oklamčák.

 

Veríme, že Šárka Mohorková sa stane novou "levicou" oklamčákového ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA s titulom MISS MODEL OF THE WORLD 2015.

 

Predpokladáme, že jej v tom bude nápomocný, aj známy krasológ Jozef Oklamčák, ktorý je už vyše 20 rokov členom poroty, tejto prestížnej súťaže modeliek.

 

A ako sme sa dozvedeli, aj v tomto roku dostal pozvanie do Číny, a tak bude pre Šárku veľkou oporou, počas jej celého trojtýždňového pobytu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies