FOTO Úspech Oklamčákovej modelky v Čine: Najkrajšia Európanka

NETKY.SK • 2 November 2015, 20:13 • 2 min
FOTO Úspech Oklamčákovej modelky v Čine: Najkrajšia Európanka

SHENZHEN - Česká modelka Šárka MOHORKOVÁ na svetovej súťaži modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2015 v Číne skončila na 3 mieste.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na túto súťaž ju vybral a delegoval majiteľ licencie pre Českú, ale aj Slovenskú republiku, známy odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK. Okrem titulu II. Vicemiss MODEL OF THE WORLD 2015, ziskala Šárka aj titul MISS PHOTOGENIC.

 

Súťaže sa zúčastnili modelky zo 65 štátov sveta a keďže pred Šárkou Mohorkovou, na prvých dvoch miestach skončili modelky z Afriky, / 2. miesto SOUTH AFRICA a 1. miesto COTE D'IVOIRE/, tak sa zároveň sa stála aj najkrajšou modelkou EURÓPY.  Na štvrtom mieste skončila modelka z Ruska a do TOP 5, sa ešte dostala modelka z Malajsie.

 

Ako nám povedal známy krasológ, zakladateľ novodobej tradície súťaže MISS v bývalom Československu a spoluorganizátor MISS SLOVENSKO, v súčasnosti prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, Jozef Oklamčák "umiestnenie Šárky Mohorkovej a jej tituly II.VICEMISS MODEL OF THE WORLD 2015, MISS PHOTOGENIC a zároveň aj " MISS EURÓPY" model of the WORLD, považujem za úspech nielen jej, ale aj môj osobný. Od výberového kastingu, keď som sa rozhodol ju delegovať na súťaž modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2015, sme si veľmi rozumeli, po každej stránke a veril som, že v Číne bude úspešná. Šárka nesklamala. Jednoducho bola to správna voľba."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona