Hamšík: Vynikajúce, fantastické, sme veľmi šťastní

Marek HamšíkMarek Hamšík Zdroj: SITA

BRATISLAVA - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík po postupe SSC Neapol do osemfinále Ligy majstrov netajil obrovskú radosť z tohto úspechu.

"Vynikajúce, fantastické, sme veľmi šťastní. Dali sme do toho srdce a zaslúžene sme vyhrali," vyhlásil pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

 

UEFA ho vyhlásila za najlepšieho muža stredajšieho zápasu, v ktorom Neapol zvíťazil v záverečnom 6. kole bojov v A-skupine nad Villarrealom 2:0 a zabezpečil si druhú priečku v tabuľke pred Manchestrom City.

 

Hamšíkovo nadšenie bolo o to väčšie, že v 77. min sám dal "poisťujúci" gól, na ten prvý prihral v 65. min Švajčiarovi Gökhanovi Inlerovi. "Lepšie nám vyšiel druhý polčas. Veľmi dôležitým momentom bol nádherný gól Gökhana," skonštatoval Hamšík a k svojmu zápisu do streleckej listiny dodal: "Všimol som si, že pri našich rohových kopoch nikto nestojí pred domácim gólmanom. Tak som sa tam postavil a som rád, že to vyšlo."

 

Hamšík vysvetlil aj následné gesto do kamier - prst pod nosom: "Bol to odkaz pre mojich najlepších neapolských kamarátov. Vyhral som totiž stávku s nimi. A čo to bolo konkrétne? Dohodli sme sa, že keď postúpime a dám gól, tak päť dní musia mať fúzy ako Zorro."

 

Hamšík nezabudol pochváliť priaznivcov SSC, ktorí merali cestu na El Madrigal: "Boli fantastickí. Vytvorili nám atmosféru akoby sme hrali doma. Už sa teším, čo sa bude diať v meste, keď pristaneme v Neapole."

 

  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA
  • Zdroj: SITA, footyroom

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy