Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hamšík: Weiss z nás dokázal vyťažiť maximum

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík sa o konci Vladimíra Weissa pri kormidle národného tímu dozvedel v pondelok podvečer z médií. Dohoda trénera a Slovenského futbalového zväzu na predčasnom ukončení spolupráce ho prekvapila.

31.01.2012 09:12
Marek Hamšík Foto:
Marek Hamšík.
debata (3)

„Informáciu o konci kouča Weissa pri slovenskej reprezentácie som si prečítal na internete. Čo na to hovorím? Bol to tréner, pod ktorého vedením dosiahlo národné mužstvo najväčší úspech vo svojej histórii. Chvíle počas úspešných kvalifikačných bojov sú nezabudnuteľné. A tak isto si navždy zapamätáme fantastické dni na svetovom šampionáte v Juhoafrickej republike. Tréner Weiss vedel z nás vyťažiť maximum, robil pre členov národného tímu všetko, čo bolo v jeho silách,“ povedal stredopoliar SSC Neapol pre vlastnú internetovú stránku.

S druhou polovicou funkčného obdobia 47-ročného Bratislavčana sa spájalo menej úspechov než v „prvom polčase“, Hamšík však upozornil na vrtkavosť športu a dodal, že na Weissa bude spomínať len v dobrom. „Samozrejme, vyskytli sa aj slabšie výsledky, ale aj to patrí k futbalu. S trénerom Weissom som mal vždy korektný vzťah. Či počas zrazov, alebo aj mimo nich. Osobne si ho veľmi vážim. Nielen ako trénera, ale aj ako človeka. Do budúcna mu želám hlavne veľa zdravia a úspechov.“

3 debata chyba