Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hantuchová už skončila aj vo štvorhre

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová a Poľka Agnieszka Radwanská nasadené ako ôsme prehrali v pondelňajšom zápase 3. kola štvorhry na Australian Open v Melbourne s jedenástkami miestnej deblovej súťaže, Taliankami Sarou Erraniovou a Robertou Vinciovou, za 74 minút 4:6, 2:6.

23.01.2012 08:28
Daniela Hantuchová Foto:
Daniela Hantuchová.
debata

Dvadsaťosemročná popradská rodáčka Hantuchová, 18. v deblovom renkingu (najvyššie dosiaľ figurovala na 5. pozícii), je držiteľkou kompletnej zbierky trofejí z miešanej štvorhry na úrovni veľkej štvorky. V Melbourne Parku sa radovala už pred desiatimi rokmi po boku Zimbabwčana Kevina Ullyetta. Vo štvorhre žien na medzinárodných otvorených majstrovstvách Austrálie bola vo finále edícii 2002 so Španielkou Arantxou Sánchezovou-Vicariovou a 2009 s Japonkou Ai Sugijamovou. Na predchádzajúcich dvoch ročníkoch sa v debli nepredstavila. S Radwanskou sa vlani prebojovali do semifinále na newyorských US Open a triumfovali na významnom turnaji v Miami na Floride.

Zverenkyňa Claudia Pistolesiho Hantuchová v piatok v 3. kole dvojhry nestačila na belgickú obhajkyňu titulu Kim Clijstersovú – 3:6, 2:6. Najbližšie sa predstaví 4. – 5. februára v bratislavskom zápase Sloveniek s Francúzkami v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie reprezentačných družstiev žien. Následne bude obhajovať titul na turnaji WTA v thajskej Pattayi.

Štvorhra žien – 3. kolo (osemfinále):

Sara Erraniová, Roberta Vinciová (Tal.-11) – Daniela Hantuchová, Agnieszka Radwanská (SR/Poľ.-8) 6:4, 6:2

debata chyba