Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hossa: Ak hľadáte puk, nemusíte niekoho udrieť do hlavy

V Chicagu si vydýchli. Marián Hossa vo štvrtok trénoval a je možné, že v piatok nastúpi na zápas NHL medzi Blackhawks a San Jose Sharks.

22.02.2013 00:05
Marián Hossa Foto: ,
Marián Hossa na ľade po strete s Jannikom Hansenom.
debata

Hossa nedohral utorňajší súboj proti Vancouvru, necelé dve minúty pred koncom inkasoval zozadu úder od dánskeho hokejistu Jannika Hansena. Slovenský krídelník zostal nehybne ležať pred striedačkami a mnoho fanúšikov si v tej chvíli spomenulo na tvrdý stret s Raffim Torresom z Phoenixu, po ktorom Hossa niekoľko mesiacov pauzoval pre otras mozgu.

„Samozrejme, že ma prekvapil. Udrel ma zozadu priamo do zadnej časti hlavy,“ komentoval Hossa pre NHL.com incident s Hansenom. „Bezprostredne po zákroku som sa cítil neisto, preto som sa už nevrátil na ľad. Deň voľna mi všakprospel, vo štvrtok ráno som sa prebudil v oveľa lepšej kondícii,“ dodal Hossa.

Hansen dostal za zákrok dodatočne od NHL dištanc na jeden zápas. Slovenský útočník prijal tento verdikt s uspokojením. „Dúfajme, že sa hráči z toho poučia. Hansen vravel, že hľadal puk, ale to neakceptujem. Keď hľadáte puk, nemusíte udrieť niekoho tvrdo do hlavy.“

Stret Hossu a Hansena
debata chyba