Jozef Oklamčák už má svoju celoživotnú MISS: Je ňou ELLA Oklamčáková

NETKY.SK • 23 Február 2015, 14:48 • 2 min
Jozef Oklamčák už má svoju celoživotnú MISS: Je ňou ELLA Oklamčáková

BRATISLAVA - Zakladateľ novodobej tradície súťaže krásy MISS v bývalom Československu v roku 1988 a MISS Slovenska v roku 1993, dlhodobo delil svoje víťazky na jednoročky a trvalky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jednoročky sú, podľa neho tie, o ktorých sa vie len do najbližšieho finálového večera, keď bude vyhlásená nová kráľovná krásy. O trvalkách sa, naopak, hovorí ešte dlho, lebo svoje víťazstvo využijú ako odrazový mostík.

 

V týchto dňoch mu pribudla nová kategória celoživotná Miss a stala sa ňou jeho vnučka ELLA OKLAMČÁKOVÁ.

Narodila sa jeho staršiemu synovi JUDr. Romanovi Oklamčákovi,a jeho snúbenici JUDr. Jane Lengyelovej PhD.

 

Ako povedal Jozef Oklamčák pre netky.sk: „Od roku 1988 sa venujem, okrem iných aktivít, /je tiež zakladateľom aj  hudobnej ankety Slovenský Slávik, Jozefovskej párty a Československého leva OSST, pozn red./ aj súťažiam krásy a teda už 27 rokov hľadám missky, ktoré potom pravidelne delegujem na medzinárodné súťaže krásy. Stále som medzi nimi hľadal slečnu, ktorej budem pomáhať pri jej budúcej kariére a práve v týchto dňoch som ju našiel, je to moja prvá vnučka ELLA. Je to hlavne vďaka môjmu synovi Romanovi a jeho snúbenici Janke. Ozaj, keďže dnes je 23. februára a je Romana, tak zároveň môjmu synovi želám k jeho meninám všetko len to najlepšie...“

 

Verme, že ELLA OKLAMČÁKOVÁ v roku 2033 bude mať tých ideálnych 90 - 60 - 90 a výšku okolo 176 a že Jozef Oklamčák aj o 18 rokov bude organizátorom MISS na Slovensku a vydeleguje ju reprezentovať Slovensko na svetovú súťaž krásy a ako člen medzinárodnej poroty, jej pomôže získať pre Slovenskú republiku vytúžený svetový titul.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona