Jozef Oklamčák v porote Českej MISS 2015

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 14:28 • 2 min
Jozef Oklamčák v porote Českej MISS 2015

PRAHA - Od začiatku finálového večera bola jeho favoritkou súťažiaca č.5

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef Oklamčák, zakladateľ a organizátor MISS Slovensko a prezident Československého leva OSST, prijal pozvanie do poroty Českej Miss 2015, ktorá sa konala v týchto dňoch v Prahe.

 

Bolo to po prvýkrát, čo u našich susedov, počas jedenástich ročníkov Českej Miss, do poroty zasadol zástupca zo Slovenska. Okrem neho, v čele s riaditeľkou súťaže Marcelou Krplovou, to boli aj ďalšie známe osobnosti českého showbiznisu Michaela Maláčová, Roman Šebrle, Michel Fleischmann, Petra Faltýnova, či ostatná česká miss Gabriela Kratochvílová.

 

Víťazkou, ktorú vyberala porota, sa stala 180 cm vysoká, dvadsaťročná Nikol Švantnerová z Českých Budějovíc, ktorá zároveň získala aj titul Miss Bikini. Nikol študuje Vysokú školu ekonomiky a manažmentu. Baví ju slovenská hudba, tanec, fitness, snowboarding a cestovanie. Ovláda tri svetové jazyky, anglicky, francúzsky a španielsky.

 

Českou Miss World 2015 a prvou vicemiss sa stala osemnásťročná Andrea Kalousová z Jablonného nad Orlicí. Titul Česká Miss Earth 2015 a druhá vicemiss, získala osemnásťročná Karolína Mališová z Otice u Opavy, ktorá získala tiež tituly Miss tvár, Miss úsmev a Miss poslucháčov Frekvencie 1.

 

Slávnostný program, ktorý moderovali Leoš Mareš a Libor Bouček ,vysielala v priamom prenose televízia Prima. O hudobnú časť súťaže sa postarali Lucie Bílá s Arakainom, Josef Vojtek zo skupiny Kabát a Ben Christovao.

 

Po skončení finálového večera sa konala afterpárty, kde okrem iných, sme mohli vidieť aj režiséra Juraja Jakubiska a jeho manželku, herečku Deanu Horváthovú -Jakubiskovú, speváka skupiny Olympic Petra Jandu, herečku Karolínu Gudasovú, ale aj neprehliadnuteľnú a vyzývavú herečku Pavlu Víťazkovú a mnoho ďalších známych a významných podnikateľov, misiek a modeliek.

 

A ako nám povedal člen poroty Českej Miss 2015 a zakladateľ a organizátor MISS na Slovensku Jozef Oklamčák“mojou favoritkou od začiatku bola súťažiace s číslom 5 a tu nakoniec porota vybrala aj za celkovú víťazku. I napriek tomu, že na rozdiel od ďalších členov poroty, som sa nezúčastnil piatkovej ani sobotňajšej generálky, pretože som pricestoval na finálový večer do Prahy priamo zo Slovenského raja, kde Československý lev OSST hostil Podkarpatských medveďov z Ukrajiny, sme sa spoločne zhodli na víťazke, ktorá bude reprezentovať Českú republiku na Miss Universe."

 

Atmosféru súťaže i afterpárty môžete zažiť prostredníctvom našej fotogalérie a videa.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona