Lakatošovej tohtoročné missky prebehli k Oklamčákovi

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 10:19 • 2 min
Lakatošovej tohtoročné missky prebehli k Oklamčákovi

BRATISLAVA - Jozef Oklamčák ich s radosťou prijal a pohostil.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef Oklamčák, ktorý založil v roku 1988 novodobú tradíciu Miss v bývalom Československu a je zároveň aj zakladateľom súťaže krásy MISS Slovensko, po vzniku samostatnej Slovenskej republiky, sa teší aj po 27 rokoch obľube medzi mladými dievčatami, misskami a modelkami. A potvrdilo sa to aj pred pár dňami, keď organizoval svoju vychýrenú Jozefovskú párty 2015.

 

Okrem množstva známych osobnosti, ako je to na podujatiach Jozefa Oklamčáka zvykom, sa na nej zúčastnilo aj množstvo krásnych, mladých dievčat a modeliek.

 

A ako sa portál netky.sk podarilo zistiť, okrem jeho prvej MISS Slovensko 1993 Karin Majtánovej a ostatnej MISS Slovensko 2014 Laury Longauerovej, prišli Oklamčákovi poblahoželať aj missky z konkurenčnej MISS Universe SR, od Silvie Lakatošovej. A neboli to len bežné účastníčky finále, ktoré sa konalo len pred niekoľkými dňami, ale aj dve najúspešnejšie a to I.vicemiss Anita Polgáriová a II.vicemiss Dominika Zemanová.

 

Oslovili sme aj Jozefa Oklamčáka, aký ma pocit z účasti týchto missiek na Jozefovskej párty 2015 a ten nám povedal: "Ich účasť ma prekvapila ale zároveň aj potešila, nevidím na tom nič zlé. Prišli mi pogratulovať k meninám a tým si ma uctili a dali najavo, že ma uznávajú a akceptujú moju osobu a aj moju 27 ročnú prácu, pri organizovaní súťaži krásy, či už MISS, MODELKA, MISTER, MISSIS, LADY ale aj Slovenského slávika a snaď najnovšie aj projekt Československý lev. A navyše aj Silvia Lakatošová, začínala u mňa a  je moja bývala I. vicemiss Slovensko 1993, tak prečo nie..."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies