Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Legendárny Golonka chce do Bruselu: Líder eurokandidátky perlil na tlačovke!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Bývalá hokejová legenda Jožko Golonka chce do Bruselu! Ako líder eurokandidátky strany SMS sa uchádza o podporu voličov. Na tlačovej horlivo "povyprával", že ide obhajovať národné záujmy. Svoju výrečnosť neskrýval. A podarilo sa mu naozaj perliť.

Tlačovú besedu Strany moderného Slovenska viedol jej predseda a bývalý člen HZDS Milan Urbáni. Po krátkom príhovore, kde predstavil svojich kolegov a kandidátov do Európskeho parlamentu sa dostala k slovu samotná legenda slovenského hokeja.

76-ročný Golonka nestratil nič zo svojej energie a výbušnosti. Najprv sa novinárom predstavil a potom bojovne pokračoval, keď povedal, že „nechce počítať korunky z výplaty a uložiť ich niekde do banky, keď prídem domov“. Kandidáti SMS sú vraj dostatočne zabezpečení.

Obul sa aj do eurofondov. „Tie eurofondy majú prísť na správne miesto. A nie že ich bude niekto rozdávať a prihrievať si svoju politickú príslušnosť,“ povedal na tlačovke.

Urbániho strana SMS predstavila lídra kandidátky Golonku
Zobraziť galériu (2)
Urbániho strana SMS predstavila lídra kandidátky Golonku  (Zdroj: YouTube)

Vraj dobre pozná situáciu na Slovensku. „Ja sa pohybujem po východnom a strednom Slovensku. Chodím na humanitné veci, kde nedostanem ani korunu. Ale chodím sa pozrieť na tých ľudí v nedostatku a majú nejaké problémy. A to musí každého správneho Slováka štvať.“

„Ja som vekom, povedzme, starší, ale myslením som určite niekde inde“, pochválil sa. Vzápätí sa trochu poplietol. „Ja som každý týždeň, resp. druhý týždeň na strednom Slovensku, chodím do Košíc za mojimi priateľmi. Chodím do..do niekde Vranov pod Topľou a chodím tam robiť besedy,“ povedal hrdo Golonka neuvedomujúc si, že skomolil názov mesta Vranovčanov.

Pozrite si prejav lídra eurokandidátky Jozefa Golonku:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu