sk  |  en
Utorok | 19.03.2024, 12:08 | meniny: Jozef; zajtra: Víťazoslav, Klaudius
  • | Sviatok sv. Jozefa

    Sviatok sv. Jozefa - Sviatok sv. Jozefa je oslavovaný na počesť sv. Jozefa, ktorý je patrónom otcov, tesárov a umierajúcich. Neexistuje oficiálny zoznam, čoho všetkého je patrónom. Líši sa to podľa krajín, regiónov, miest. Mnoho náboženských rádov a spoločenstiev sú uvádzané pod jeho záštitou.

Lucia Šoralová a Nerez pridávajú jesenné koncerty úspešného turné

21.07.2017 | Jarné turné Lucie Šoralovej a kapely Nerez malo veľký úspech a tak sa rozhodli pokračovať aj na jeseň. Pridávajú tri koncerty v Novom Meste nad Váhom, Banskej Bystrici a Bratislave.

Fanúšikovia toto netradičné hudobné spojenie oceňovali a vraveli o nádhernom zážitku, ktorý chcú hudobníci dopriať aj ďalším nadšencom kvalitnej hudby. Na koncertoch zaznie program zložený z piesní Lucie Šoralovej a jej kapely La Alma, ďalej piesne Nerezu, napríklad „Kočky“, či „Kytička“, ktoré kedysi s nimi spievala Zuzana Navarová, a aj súčasné skladby tejto obľúbenej českej kapely. Nebude chýbať ani slávna pieseň „Já s tebou žít nebudu“, ktorej Lucia a Nerezáci nedávno dali novú podobu. Nenechajte si ujsť koncerty, z ktorých cítiť čistú radosť z hudby!

Je to taká Nerezácka klasika, rodinné striebro. Milujem túto pesničku. Zuzanu Navarovú som mala a stále mám veľmi rada. Chýbajú mi jej piesne, ktoré už nestihla napísať. A to, čo stihla, je pre mňa majákom v mori,“ vyznala sa Lucia Šoralová.

My sme niekoľkokrát počas svojej kariéry zažili, že nám osud priniesol do cesty šikovnú talentovanú speváčku. Radi spievame s babou v kapele, je to paráda. Toto prepojenie s Luciou prináša veci, ktoré by sa v čisto pánskej zostave nestali, to je jasné,“ uzavrel Vít Sázavský.

Lucia Šoralová už roky vystupuje s kapelou La Alma v zložení Michal Mihok – akordeón, Martin Brunner – piano a Miloš Klápště – kontrabas. Pridané koncerty budú v novembri. Lístky sa dajú kúpiť v sieti Predpredaj.sk (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9607/lucia-soralova--la-alma--stara-laska-nerez-a-vy) a v miestnych pokladniach.

 

Lucia Šoralová & La Alma Stara láska Nerez a vy

15.11. Nové Mesto nad Váhom – Blue Note

16.11. Banská Bystrica – Aula SZU

17.11. Bratislava – Ateliér Babylon

 

Zdroj: Nora Krchňáková, PROPAGANDA HOUSE

Foto: Peter Karackaj, Peter Ondrejka

 

galéria

 

video

najčítanejšie aktuality

kontaktujte nás

tip na osobnost