Cavani marekhamsik neapol

Cavani marekhamsik neapol

Marek Hamšík: "Záver ligy bude ešte veľmi zaujímavý"

05. mar 2012 o 09:40
Futbalisti SSC Neapol natiahli svoju víťaznú sériu v talianskej Serii A na štyri zápasy a sú stále v hre o tretiu priečku zaručujúcu účasť v predkole Ligy majstrov. Zverenci trénera Waltera Mazzarriho triumfovali v 26. kole na pôde Parmy 2:1 gólom Argentínčana Ezequiela Lavezziho z 86. minúty a znížili stratu na štvrté Udinese na tri body. Na tretie Lazio Rím majú päťbodové manko.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík odohral v drese SSC celý zápas. Po záverečnom hvizde netajil veľkú spokojnosť, že jeho tímu sa podaril ďalší stopercentný zásah. "Aj po reprezentačnej prestávke sme chceli pokračovať vo výborných výkonoch. V Parme sa hrá vždy ťažko, čo sa potvrdilo aj dnes. Som rád, že sa nám podarilo vyhrať," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu webovú stránku.

Neapol sa v 40. minúte ujal vedenia gólom uruguajského kanoniera Edinsona Cavaniho, ktorý síce nepremenil pokutový kop, no z následnej dorážky dopravil loptu do siete. Parma odpovedala v 77. minúte gólom Zaccarda, no Lavezzi po kombinácii s Cavanim v závere zabezpečil hosťom cenné tri body. "Opäť sme znížili stratu na tímy pred nami. Naši fanúšikovia boli opäť skvelí a veľmi nám pomohli. Záver ligy bude ešte veľmi zaujímavý," dodal Hamšík.

Aktuálne výsledky a tabuľka Serie A>>