Naložil celebritám aj politikom
17.6.2016 10:00
akt. 05.02.2019 01:23

Naložil celebritám aj politikom

2fotky v galérii
Zdroj: Rajknih.sk
Uložiť článok

Reklamný článok

Ešte ste nečítali Inventúru  od Andyho Hryca? Hoci vyšla už pred tromi rokmi, teraz si ju môžete stiahnuť do čítačky, či mobilu a čítať po kúskoch v autobuse, vlaku, v čakárni u lekára. Nepíšeme zámerne, že si ju môžete vychutnávať, lebo Hryc si v nej podal mnohé známe tváre a niektoré pasáže prekvapia a šokujú. Viacerí dotknutí už stihli reagovať. „Som z toho sklamaný...dvíhal sa mi pri čítaní žalúdok,“ povedal pred časom Milan Kňažko, ktorý všetky zverejnené informácie o svojej osobe označil za klamstvá.

Inventúra  je autobiografia, v ktorej Andy Hryc bilancuje svoj život, ale aj konanie ľudí, ktorých stretol a ktorí o týchto udalostiach nemajú odvahu hovoriť.

Vo svojej knihe spomína také známe mená ako Jozef Bednárik, Ján Čarnogurský, Peter

2fotky v galériiZdroj: Rajknih.sk

Dvorský, Mikuláš Dzúrinda, Pali Hammel, Gustáv Husák, ale aj Marian Kočner, Marián Leško, Vladimír Mečiar, či Julo Satinský. 
V médiách najviac rezonovala prestrelka medzi ním a Magdou Pavelekovou.

Celkovo je to 740 mien, ktoré Andrejovi Hrycovi stáli za to, aby im venoval miesto vo svojej pravdivej a pre niekoho aj riadne štipľavej autobiografii. Kniha je naozaj divoká jazda po ostrí noža.


„Nikdy som si nedával servítku pred ústa, všade a za každých okolností som vždy priamo hovoril, čo si myslím,“ tvrdí Andy Hryc. „Narobil som si tým, samozrejme, armádu nepriateľov. Všetci tí „opatrní“, ktorí si neradi pálili prsty a báli sa povedať, čo si naozaj myslia, nenávideli vo mne vlastnú zbabelosť... Pripúšťam, že som vo svojich hodnoteniach niekedy príkry, nekompromisný a tam, kde to bolo potrebné, aj vulgárny. Taký som.“

Stiahnite si ukážku ZADARMO.


57 kapitol, ktoré dajú občas poriadne zabrať. Rodinné vzťahy (vrátane tragického odchodu milovaného syna Huga), spomienky a zážitky z vysokej politiky, biznisu aj zo sveta celebrít. Susedské spolunažívanie s komunistami, rozlúčka s VPN a odchod z HZDS. Neuveriteľný príbeh Rádia Twist, legendárna nahrávka telefonátu medzi ministrom vnútra Ľ. Hudekom a I. Lexom o únose prezidentovho syna – aj toto nájdete v knihe Inventúra, ktorá nenudí ani tri roky po vydaní a mnohým stále otvára oči.

Odporúča Wookyman

Rajknih.sk patrí pod platformu Wooky, ktorá má na našom trhu najväčšiu ponuku e-kníh – takmer 15.000. K tomu 800 audiokníh a viac ako 100 e-periodík. E-knihy si možno poslať aj na Kindle či PocketBook.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.