Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nečakané priznanie Zory Czoborovej: Je pripravená opustiť manžela!

Zora Czoborová a jej o 14 rokov mladší manžel Peter Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová a jej o 14 rokov mladší manžel Peter (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Zora Czoborová (49) je krásna a úspešná žena a po niekoľkých nevydarených vzťahoch konečne našla aj pravú lásku. Stále však nemá to, čo je pre mnohých najdôležitejšie – dieťa. Svoje vlastné však už bývalá fitnesska pravdepodobne nikdy mať nebude. Pre magazín Top Star dokonca otvorene priznala, že ak by jej manžel napokon zatúžil po potomkovi s inou ženou, tak mu v jeho šťastí brániť nebude a dá mu voľnosť.

Zora Czoborová je známa slovenská fitnesska, ktorá sa už roky udržiava vo skvelej forme. Odmenou za roky driny a tvrdej práce v posilňovni je tak ukážková figúra, ktorou hravo tromfne aj o polovicu mladšie ročníky. Navyše, po tom, čo sa pred dvoma rokmi vydala za mladšieho partnera Petra Illiása, prekvitá šťastím ako nikdy predtým a všade, kde sa objaví, rozdáva široké úsmevy na všetky strany.


Z Csoborovej je po svadbe riadna šupa! Zora schudla a omladla!


Fitness trénerka je tak živým dôkazom, že láske na veku nezáleží. Väčší rozdiel medzi partnermi má však aj odvrátenú stránku a to veľmi dobre vie aj Zora. Pre jojkársky Top Star totiž vo svojom emotívnom prejave prezradila, že spolu s manželom sa spoločného potomka zrejme nikdy nedočkajú. „My sme sa už vyrovnali s tým, že to dieťatko nebude, takže žijeme taký život, aký žijú ľudia bez detí, alebo ako žijú ľudia v mojom veku, ktorí majú už odrastené deti,” povedala Czoborová, ktorá dokonca neuvažuje ani nad adopciou.

Známa Slovenka ale v zapätí priznala, že ak by jej manžel Peter niekedy v budúcnosti chcel mať vlastné deti, tak je pripravená mu vyhovieť a jeho rozhodnutie by v plnej miere rešpektovala. „Manžel by mohol mať ešte deti, a tak mu vždy dám najavo, že ak to je pre neho nejaká méta, ktorú potrebuje k životu, že by som sa vedela s tým vysporiadať, pokiaľ by mi povedal, že kvôli dieťaťu by chcel začať nový život s niekým iným,“ skonštatovala športovkyňa.

„Ja ho natoľko ľúbim, že pokiaľ by som cítila, že nie je šťastný so mnou, lebo mu to v živote chýba, tak by som určite nerobila scény. Bola by som veľmi smutná, veľmi by ma to ranilo, ale nikdy by som na neho nebola zlá,“ vyjadrila otvorene svoje pocity Czoborová. Športovkyňa je tak peknou ukážkou toho, že skutočná láska nepozná hranice...

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu