Obrovský úspech: Člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Vlado Moravčík je najlepší thajboxer na svete

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 11:39 • 2 min
Obrovský úspech: Člen ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Vlado Moravčík je najlepší thajboxer na svete

ŽILINA - Člen zoskupenia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport temu, Vlado Dracula Moravčík získal v sobotu 23.4. 2016 v Žiline, titul interkontinentálneho šampióna najprestížnejšej organizácie WMC (World Muaythai Council), keď zdolal v súboji na 5 trojminútových kôl Thajčana Kema Bernenunga na body.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vlado Moravčík má na konte okrem štyroch titulov majstra sveta, troch európskych už druhé interkontinentálne prvenstvo.


Bol to jeho 85. profizápas a 78. víťazstvo Zápas prenášalo do sveta vyše 40 televízií na svete. A ako sme sa dozedeli, keďže Vlado, už dosiahol v thajskom boxe maximum, jeho ďalším cieľom je kickbox, teda K1. Chce zameriať viac tréningov na toto odvetvie a chcel by skúsiť aj K1 Glory.

 

Ako nám povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK "V prom rade nášmu "levovi" Vladovi DRACULOVI Moravčíkovi, v mene všetkých členov nášho zoskupenia blahoželám a teším sa na našu spoločnú oslavu jeho titulu, ktorú pre neho pripravujeme v piatok 6.mája". Správu v športových novinách TV Markíza priniesol ďalší člen Československého leva - Oklamčák show sport teamu Peter Varinský:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies