Odpočúvanie politikov: Fico si myslí, že sa chystá škandál
7.4.2011 06:58
akt. 13.03.2015 02:58

Odpočúvanie politikov: Fico si myslí, že sa chystá škandál

Uložiť článok
V súvislosti s odpočúvaním politikov sa tu chystá jeden veľký škandál a je otázka času, kedy vyjdú na povrch niektoré informácie. Novinárom to povedal predseda Smeru-SD Robert Fico. Poslanec SNS Igor Štefanov včera vyhlásil, že je odpočúvané vedenie parlamentu aj jeden minister.

"Myslím si, že pán minister vnútra kráča po tenkom ľade a raz bude musieť povedať, či takéto odpočúvanie bolo alebo nie. Proti legálnemu odpočúvaniu nič nemám, chcel by som ale vedieť, aká závažná trestná činnosť je spojená s vedením parlamentu alebo s ministrami, ak ich niekto odpočúva, " povedal Fico.     

Podľa jeho slov ak by bol odpočúvaný on sám, ľudia na druhej strane budú počuť o jeho psovi alebo rodine. "To je všetko. To ale neznamená, že odpočúvanie politika je v poriadku, " upozornil.  

Čítajte:

Robert Fico priznáva, že kontrola odpočúvania je veľmi ťažká, keďže ide o procedúry, ktoré sú pod rúškom tajomstva. "Ak ide o odpočúvanie verejných činiteľov, tak minister vnútra by mal byť otvorený a povedať príslušnému výboru, že títo a títo politici sú odpočúvaní z týchto dôvodov. Nemôže povedať, že nevie o odpočúvaní politikov, " dodal.

ČÍTAJTE VIAC O TÉME:
Robert Fico, SMER-SD
Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.