Oklamčák, Golonka, Kmeťo a Kožka s Valockou v kasíne ukázali svoje pokerové tváre

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 10:00 • 2 min
Oklamčák, Golonka, Kmeťo a Kožka s Valockou v kasíne ukázali svoje pokerové tváre

BRATISLAVA - Členovia Československého leva - Oklamčák show sport teamu, po hokejovom zápase v Dvůr Králove, prijali pozvanie na pokerový turnaj do bratislavského kasína, kde pobavili prítomných hostí nielen svojimi zážitkami ,ale aj hudobnými vstupmi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dominovali najmä spevák Igor Kmeťo, ktorý okrem iného zaspieval aj hymnu československých levov, ale počas celého večera spríjemňoval hosťom hru pri pokerových stoloch aj ďalší lev, saxafonista Pavol Greksa. No vďaka svojej najnovšej príhode s policajtmi v Čechách, zabával aj Jozef Golonka, ktorý sa stal v týchto dňoch trénerom reprezentácie Československého leva - OSST.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident Československého leva -  OSST  Jozef Oklamčák „Som veľmi rád, že medzi nami máme, okrem úspešných a známych futbalistov, hokejistov, zápasníkov, biliardistov, kickboxerov, vodných pólistov, či  spevákov, hercov a hudobníkov aj členov, ako je Ivan Maljar či Vladimír Jimbo Németh, ktorí boli najúspešnejší v týchto pokerových hrách."

 

O členoch Československého leva - Oklamčák show sport teame sa verejne hovorí, že je to jedná veľká česko-slovenská rodina, čo bolo cítiť aj počas ich prítomnosti na pokerovom turnaji. Nechýbali tam ani herec Štefan Kožka, herečka Jana Valocká, futbalista Július Šimon, futbalový tréner Anton Dragúň, freestylista Michal Rimovský, spevák Pavol Drapák,český vodnopólista Marek Tureček, český biliardový mág Marek Šotola, ale i Vladimír Piperek, Boris Oklamčák, David Greksa a tiež aj nový člen ČL - OSST, bývalý slovenský hokejový útočník, hráč Slovana Bratislava Jozef Petho, ktorý bol prijatý za člena práve v bratislavskom kasíne.

 

Exkluzívne len na netky.sk si môžete pozrieť video a foto z pokerového turnaja v bratislavskom kasíne, za účasti Československého leva - Oklamčák show sport teamu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies