Oklamčák oslávil meniny Jozefovským cigárom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jozef Oklamčák
Odborník na krásu a spoluorganizátor súťaže Miss Slovensko. Foto: archív Jozefa Oklamčáka

BRATISLAVA 19. marca (WEBNOVINY) – Spoluorganizátor súťaže Miss Slovensko Jozef Oklamčák je známy svojimi veľkolepými meninovými oslavami.

Ani tento rok nebol výnimkou a na Jozefovskej párty 2013 – Slovenskom dni mužov sa v pondelok večer zišlo mnoho Oklamčákovych priateľov, medzi ktorými nechýbali známe tváre slovenského šoubiznisu.

K špecialitám „jozefovskej kuchyne“, ktoré mohli ochutnávať pozvaní hostia, podľa nových jozefovských tradícií neodmysliteľne patrí i Jozefovská vodka či Jozefovské cuveé. Oslava všetkých Jozefov by však nemohla začať bez originálnej Jozefovskej hymny, ktorá každoročne na Jozefovskej párty oznamuje prítomným, že „dnes večer sú všetci Jozefovia.“

Špeciálnym darčekom pre všetkých Jozefov bolo tento rok „Jozefovské cigáro“. Fajčiaci páni a dámy mohli za cigary poďakovať Jozefovi Stanislavovi, ktorý vlastní spoločnosť na výrobu cigár v Dominikánskej republike.

Cigary neskôr vystriedal i kúsok romantiky. Oklamčák sa tento rok rozhodol pokrstiť Jozefovské cuveé lásky. Namiešali ho moderátorka Erika Judínyová a herec Štefan Skrúcaný. Známa dvojica slovenského šoubiznisu tvorí pár práve od minuloročnej jozefovskej oslavy.

Okrem výborného gastronomického zážitku pripravil organizátor pre svoje Jozefíny a Jozefov i originálny program. Vrcholom večera bola jedinečná choreografia v štýle populárneho Gangnam Style, ktorú predviedli Jozef Oklamčák a Jozef Golonka s mladými tanečníkmi.

Medzi hudobnými hosťami boli známi speváci Tomáš Bezdeda, Paľo Drapák či Peter Pačut, ale i hudobné stálice ako Dušan Grúň, Peter Stašák a Marcela Laiferová. Hostí zabávala i Ľudová hudba Olšiakovci.

Jozefovská párty je už tradične miestom, kde sa stretne mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. V pondelok večer medzi hosťami nechýbali manželia Jakubiskovci, moderátor a herec Oliver Andrásy, herečka Karin Haydu, bývalý hokejista Jozef Golonka, Ivana Christová, herec Marián Labuda či moderátorka Adriana Kmotríková.

Fotografie z Jozefovskej párty 2013 si môžete pozrieť v našej galérii

Jozefovská párty 2013
Jozef Oklamčák s manželkou Ankou. Foto: Palo Harum/Jozef Oklamčák

Jozefovská párty 2013
Spevák Peter Stašák. Foto: Palo Harum/Jozef Oklamčák
Jozefovská párty 2013
Jozefom prišiel zagratulovať aj spevák Dušan Grúň. Foto: Palo Harum/Jozef Oklamčák
Jozefovská párty 2013
Jozef Oklamčák s manželmi Jakubiskovcami. Foto: Palo Harum/Jozef Oklamčák
Jozefovská párty 2013
Na Jozefovskej párty sa krstila aj Jozefovská "nukleárna" - čokoládová bomba. Foto: Palo Harum/Jozef Oklamčák

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jozef GolonkaJozef OklamčákKarin HayduMarián LabudaŠtefan Skrúcaný