Oklamčák šokoval levov: V raji s čerticou

NETKY.SK • 4 Apríl 2015, 18:01 • 2 min
Oklamčák šokoval levov: V raji s čerticou

SMIŽANY - Československý lev - OSST a ukrajinský Podkarpatský medveď, bojovali o víťazstvo na Čingove.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Československý lev - Oklamčák show sport team, v spolupráci s majiteľom  hotela Čingov,  Eugenom Rogovským, zorganizoval v Slovenskom raji veľkonočný turnaj v biliarde a stolnom tenise.

 

A tak po po klasickom futbale vo Velkých Bieliciach, sálovom futbale na Ukrajine, bowlingu v Čechách, vodnom póle v Bratislave, hokeji v Dvůr Králové a pokerovom turnaji v Bratislave, ukázali "levy" že majú vo svojom teame aj dobrých biliardistov a pingpongistov.

 

Na čele s bývalým, najlepším biliardistom v Československu, "biliardovým mágom" Marekom Šotolom, nastúpili okrem iných za Oklamčákov show sport team, aj 23 násobný majster  Slovenska v biliarde Ivan Maliar a 7-násobný majster Slovenska v pool biliarde Vladimír Jimbo Németh, ale nesklamal svojím výkonom ani majster sveta a bronzový olympijský víťaz  v zápasení Jozef Lohyňa. V stolnom tenise, okrem úspešného bratislavského podnikateľa Borisa Oklamčáka, herca Romana Fratriča, herečky Janky Valockej a freestylistu Michala Rimovského, dominoval najmä akademický maliar a bývalý stolný tenista Juraj Tkáčik.

 

Súperom Československých levov OSST bol  tentokrát športový  team Podkarpatský medveď  z ukrajinského mesta Užhorod. Súboj v oboch disciplínach bol veľmi náročný a do poslednej chvíle nebolo jednoznačné, kto získa víťazstvo. Nakoniec zvíťazila profesionalita hráčov Československého leva - Oklamčák show sport teamu a tak veľkonočný biliardový turnaj vyhral Ivan Maliar a v stolnom tenise Juraj Tkáčik.

 

Po skončení turnaja, hostiteľ a majiteľ hotela Čingov, kde sa podujatie uskutočnilo, Eugen Rogovský, pripravil pre všetkých špeciálnu, neobvyklú a veľkonočnú gastronómiu. Zabávalo sa až do skorého rána, no najmä vďaka ukrajinským umelcom a hercom v čele s rektorom Zakarpatského umeleckého inštitútu, profesorom Ivanom Nebesníkom a veľmi kreatívnym, Pavlom Chuchkom, riaditeľom a majiteľom reštaurácie- múzea Deca u Notára v Užhorode. K dobrej nálade prispel aj slovenský saxofónista Pavol Greksa.

 

Prekvapením podujatia bola skutočnosť, že doprovod odborníkovi na ženskú krásu, medzinárodne uznávanému  krasológovi, Jozefovi Oklamčákovi, nerobila levica, ako je na týchto podujatiach zvykom, ale pre zmenu dlhonohá, 177 cm vysoká, čertica.

 

Ako pre netky.sk, žartovne  povedal prezident Československého leva OSST Jozef Oklamčák, "no jednoducho boli sme v Slovenskom raji a tak som sa rozhodol že do raja na oživenie  sa viac hodí "čertica" čo nakoniec všetci kvitovali a konštatovali, že by s radosťou aj v tom ozajstnom raji, pokiaľ sa tam dostanú, občas privítali aj krásnu devu- čerticu... O:-) "

 

Atmosféru veľkonočného turnaja Československých levov - Oklamčák show sport teamu proti Podkarpatským medveďom v biliarde a stolnom tenise a následnej afterparty, si môžete pozrieť aj v našej fotogalérií a na videu.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies