Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prekvapenia jojkárskeho Tanca snov: Christová všetkých odzbrojila, moderátorka ako Barbie!

Barbora Rakovská pripomínala krehkú Barbie, hviezdou večera sa však stala okrúhla Ivana Christová. Zobraziť galériu (16)
Barbora Rakovská pripomínala krehkú Barbie, hviezdou večera sa však stala okrúhla Ivana Christová.

BRATISLAVA - Premiéru majú za sebou! Nedeľa patrila na obrazovkách televízie Joj novej šou Tanec snov. V úlohe moderátorky zákulisia sa predviedla Barbora Rakovská (28), ktorá v ružových šatách vyzerala ako bábika Barbie. Zrak však všetkým vytrela Ivana Christová (44). Napriek svojim kilogramom to na parkete poriadne rozbalila a ako prvá dostala od prísneho porotcu Jána Ďurovčíka (43) najvyššie bodové hodnotenie, aké v úvodný večer udelil. Navyše sa tmavovláske podarilo jednou vetou usadiť Vila Rozborila (48).

Galéria: FOTO párov z 1. kola Tanca snov

Kam sa na ňu hrabú! Mnohých možno prekvapilo, keď sa dozvedeli, že v Tanci snov sa objaví Ivana Christová. Bývalá miss už dávno nemá krehkú postavičku, napriek tomu ale v premiérovej časti poriadne rozvlnila svoje boky. Predviedla výkon, za ktorý sa naozaj nemusí hanbiť. 

Ivaninu čaču odmenili diváci potleskom v stoji a náležite ju ocenila aj porota, od ktorej tmavovláska získala druhý najvyšší počet bodov. Prísny Ján Ďurovčík dokonca pri nej ako prvej vytiahol v rámci hodnotenia číslo 5. Neskôr ho udelil už len pohybovo nadanej Diane Mórovej, ktorá sa v mladosti venovala gymnastike. 

Ivana si však sympatie publika v sále nezískala len tancom. Nenechala sa totiž zastrašiť chorobou, ktorá ju v posledné dni sužuje, ani narážkami na svoju váhu. „Ty chceš dokázať, že na parket nepatria len ženy s ideálnymi mierami,” zabrnkal na citlivú strunu mnohých žien Vilo Rozboril. No Christová sa vôbec nenechala vykoľajiť. „Kto hovorí, že nemám ideálne miery?” odzbrojila moderátora jedinou vetou a získala si tak mnohých divákov priamo na prenose i pri televíznych obrazovkách. 

Rozboril však nebol pri nakrúcaní sám, zákulisie pokrývala Barbora Rakovská. Krehká blondínka sa v prvý večer objavila pred kamerami v ružových šatách à la Barbie. No hoci jej kolega poukazoval najmä na jej pôvaby, nebola tam len na okrasu. Ako výdatná posila sa ukázala v závere šou, kedy Rozboril podľa vlastných slov nedokázal prečítať výsledky, lebo si nevzal okuliare. 

Súťažiaci získavali body na viackrát. Najprv zbierali hodnotenie troch porotcov – Petra Modrovského, Evy Mázikovej a Jána Ďurovčíka. Neskôr sa k tomu pripočítala adekvátna cifra podľa esemes hlasov od divákov. A nakoniec sa prirátal zisk z tajného bodovania štvrtého porotcu, herca Jána Koleníka. V súčte všetkých týchto hodnôt nakoniec zvíťazila Andrea Heringhová s partnerom Michalom Potockým, ktorý tancuje pre svojho nevyliečiteľne chorého brata Radoslava. Odmenou pre tento pár sa stala imunita do ďalšieho kola, keďže v túto prvú nedeľu nevypadol nikto. 

Zaujímavosťou je, že suma získaná z diváckych hlasov sa každej dvojici pripočítava na konto, až kým v súťaži neskončí. Po vypadnutí tanečníkov budú peniaze vyplatené tomu, komu sa svojou účasťou snažili pomôcť. 

Výsledky prvého kola:

1. Andrea Heringhová a Michal Potocký 

2. Diana Mórová a Andrej Krížik

3. Mário Kuly Kollár a Lucia Wijacká

4. Ivana Christová a Radoslav Kováčik

5. Adriana Kmotríková a Peter Ruman

6. Ján Dobrík a Dominika Geregová

7. Lukáš Latinák a Natália Kubičková

8. Kristína Peláková a Karol Kotlár

9. Ramón Beňo alias Rakby a Veronika Fialová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu