Richard Müller pridal do To najlepšie Tour ďalší koncert

Päťdesiatpäťročný hudobník odohrá 4. decembra v Bratislave hneď dva koncerty, a to nielen o 20:00, ale aj o 16:00.

13.10.2016 07:00
ceny SOZA Foto:
Richard Müller na pódiu.
debata (1)

Slovenský spevák Richard Müller pridal pre veľký záujem ďalší koncert do aktuálneho česko-slovenského turné To najlepšie. Päťdesiatpäťročný interpret sa rozhodol vystúpiť v bratislavskej Starej tržnici hneď dvakrát. V hlavnom meste sa teda v nedeľu 4. decembra predvedie nielen o 20:00, ale aj o 16:00, pričom na pódiu spolu s ním vystúpi český hudobník Michal Pavlíček. „Nesmierne ma teší, že pridávame ešte jednu Bratislavu. Teším sa, že si zahráme v Bratislave s Michalom Pavlíčkom a v Prahe aj s Danom Bártom. Verím, že to bude rovnako úžasný koncert ako doterajšie, ktoré sme už odohrali,“ vyjadril sa nadšene spevák, ktorý sa počas jesennej časti turné doteraz predstavil v deviatich slovenských mestách.

Známeho rodáka z Hlohovca čakajú ešte vystúpenia v Trnave, Martine, Nitre, Žiline, Ružomberku, Prievidzi a Trenčíne. Zmenou však prešli tiež koncerty v Martine a Trenčíne. Martinské vystúpenie sa namiesto plánovaného 10. decembra uskutoční vo štvrtok 1. decembra a koncert v Trenčíne zas z technických dôvodov presunuli z pôvodného miesta Posádkový dom – ODA do Piano Clubu.

Speváka na turné sprevádza kapela v zložení Peter Markuljak (gitara), Matej Benko (klávesy), Martin Gašpar (kontrabas), Michal Žáček (dychové nástroje) a Juraj Kuchárek (bicie). Fanúšičky a fanúšikovia sa môžu tešiť na šansónové úpravy najväčších Müllerových hitov ako Milovanie v daždi, Koniec sveta či Po schodoch. Obľúbený interpret zahrnul do programu aj dve skladby z albumu 55, ktorý vyšiel tento rok pri príležitosti jeho jubilea. Počas koncertov teda zaznejú singel Julia Roberts a titulná pieseň novej štúdiovky, ktoré si podľa speváka získali pozitívne ohlasy publika. „Do programu turné sme aktuálne zaradili aj dve skladby z nového albumu. Pesničku Julia Roberts, ktorá je aj aktuálnym singlom, a tiež titulnú pesničku 55. Ľudia na ne reagujú veľmi dobre. Všetky piesne na novom albume sa ma nejakým spôsobom týkajú a vypovedajú o tom, aký teraz som. Napríklad Julia Roberts alebo Adieu Adele je o nenaplnenej láske. V ďalších hodnotím, ako tých 55 rokov ubehlo. Pevne verím, aj na základe reakcií publika, že sa nám podarilo urobiť nádherný album,“ uzavrel Müller.

Termíny zvyšných koncertov jesennej časti To najlepšie Tour Richarda Müllera:

  • 22. októbra – Trnava, Kino Hviezda
  • 1. decembra – Martin, Kino Strojár
  • 4. decembra – Bratislava, Stará tržnica, dva koncerty o 16:00 a 20:00
  • 5. decembra – Nitra, PKO
  • 8. decembra – Žilina, Dom Odborov
  • 9. decembra – Ružomberok, Kultúrny dom A. Hlinku
  • 11. decembra – Prievidza, Športová hala
  • 13. decembra – Trenčín, Piano Club
1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Richard Müller #Stará tržnica