Škrtel, Hossa, Lintner, Dobiaš, Tomi KID Kovács a ďalšie osobnosti na turnaji Hviezdy deťom

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 08:59 • 2 min
Škrtel, Hossa, Lintner, Dobiaš, Tomi KID Kovács a ďalšie osobnosti na turnaji Hviezdy deťom

TRENČÍN - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport team sa zúčastnil na siedmom ročníku tradičnej charitatívnej akcie Hviezdy deťom, ktoré priamo na futbalovom štadióne na Sihoti usporiadal AS Trenčín. Na turnaji štyroch tímov, na seba narazili, ako to už býva zvykom výbery najlepších slovenských hokejistov a futbalistov.

slovakia

left justify in out

Po prvý raz zavítal do Trenčína výber Fortuna ligy na čele s viacerými hráčmi nášho majstrovského mužstva. Štvrtým účastníkom turnaja bol spolok pod hlavičkou ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport team, združujúci české a slovenské osobnosti z oblasti kultúry a športu. 

 

​Za hokejistov boli nominovaní: Róbert Petrovický, Tomáš Kopecký, Tomáš Tatar, Richard Lintner, Dominik Graňák, Ivan Baranka, Mário Bližňák, Rastislav Pavlikovský, Marek Viedenský, Marcel Hossa a Andrej Sekera.

 

Za futbalistov boli nominovaní: Tomáš Hubočan, Peter Pekarík, Martin Škrtel, Dušan Švento, Juraj Kucka, Patrik Hrošovský, Norbert Gyömbér, Karim Guédé, Ján Greguš, Stanislav Šesták, Martin Jakubko, Filip Hološko, Jakub Sylvestr.

 

Za výber Fortuna ligy boli nominovaní: Ramon Rodríguez da Silva, Igor Šemrinec, Peter Kleščík, Jakub Holúbek, Wesley Moraes Ferreira Da Silva, Leon Bailey, Kyle Butler, Roman Hodál (všetci AS Trenčín), Dominik Malý (FK Senica), Milan Dimun (MFK Košice), Tomáš Marček (Spartak Myjava), Mário Almaský (MFK Ružomberok), Peter Orávik (FC ViOn Zlaté Moravce), Roman Sabler (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Milovan Kapor (FK Dukla Banská Bystrica), Miroslav Antol.

 

A za ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport team: to boli okrem iných, Karol Dobiaš,  Anton Draguň, Július Šimon, Michal Rimovský, Štefan Kožka, , Roman Fratrič, Jana Valocká, Tomi „Kid“ Kovács, Ján Berger, Libor Petrú, Leon Petrú, Robert Nosek, Petr Chromčák, Ivan Maljar, Marek Šotola, Vladimír Németh, Ján Pardavý, Marián Smerčiak, Branislav Jánoš, Ľubomír Sekeráš, Igor Kmeťo, Peter Pačut a Pavol Drapák.

 

Ako je už zvykom, kde sa zúčastňuje ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OSST, prináša so sebou aj dobrú náladu, podporenú hudobnou produkciou. Na tomto podujatí to boli vystúpenia saxofónistu Pavla Greksu, geniálneho speváka Petra Pačuta alias Freddieho  Mercuryho, ktorého pred vyše 25 rokmi objavil, šéf československých levov Jozef Oklamčák, Pavla Drapáka, bývalého lídra skupiny Metalinda a Igora Kmeťa zo skupiny Kmeťo Band, ktorý okrem iného zaspieval aj hymnu československých levov.

 

Na ploche štadióna AS Trenčín, boli okrem rôzných atrakcií pripravené aj tréningové workshopy posilňovania, aikida, hokeja, hádzanej, basketbalu, vodného slalomu, choduliarov, cirkusantov, parkouristov, ktorých doplnili vystúpenie kúzelníka či bábkové divadlo.

 

Ako pre netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OSST Jozef Oklamčák „sme veľmi radi, že sme sa mohli zúčastniť tohto prestížneho turnaja a chcem za všetkých levov poďakovať organizátorom v čele s generálnym manažérom AS Trenčín, Robertom Rybníčkom a manažérom toho podujatia Igorom Schlesingerom, za veľmi príjemné chvíle, ktoré sme mohli stráviť v kolektíve významných hokejových a futbalových osobnosti, ale aj v spoločností veľmi fantastických trenčanských divákov. A už teraz sa tešíme na budúci rok na HVIEZDY DEŤOM 2016."

 

Pozrite si, exkluzívne len na netky.sk, video a zažite atmosféru turnaja HVIEZDY DEŤOM.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona