Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajné prípravy nového sitkomu: Peter Marcin chystá veľký návrat!

Peter Marcin sa pravdepodobne opäť vráti na obrazovky. Zobraziť galériu (9)
Peter Marcin sa pravdepodobne opäť vráti na obrazovky.

BRATISLAVA - Opäť na obraze?! Niekdajšia hviezda obľúbených Susedov, Peter Marcin (46), sa už dlhšiu dobu neobjavuje v žiadnom televíznom projekte. Naposledy účinkoval pred rokom v markizáckom Let´s Dance spolu s ďalšími známymi tvárami. Teraz sa však zdá, že by opäť mohol ovládnuť slovenské obrazovky. Zistili sme, že po 5 rokoch od ukončenia spomínaného sitkomu pripravuje zabávač nový komediálny seriál.

Peter Marcin momentálne nemá žiadny televízny projekt. Naposledy moderoval na verejnoprávnej Jednotke dva programy - Mini Talent Show a Chodili sme spolu. Ja som bol toľko na obrazovke, že sa z toho nezbláznim,povedal s nadhľadom na margo svojej absencie na obraze. „No ak chýbam divákom, tak som veľmi rád,” dodal humorista, ktorý sa momentálne angažuje najmä v nitrianskom divadle.

Ako sa nám však podarilo od obľúbeného herca zistiť, v súčasnosti robí všetko pre to, aby v blízkej budúcnosti opäť rozosmieval divákov pred obrazovkami. „Čo sa týka televízie, niečo chystám. Ale je to ešte vo fáze príprav a vývoja,” prezradil nám. Keď sme chceli vedieť detaily, tajnostkáril. Povedal len, že ide o komediálny seriál, ku ktorému už nakrútil úvodný diel. 

Pripravovaný návrat k sitkomového žánru je zaujímavý najmä v súvislosti s tým, že Susedia skončili v závere roka 2007 práve na Marcinov popud. Mal totiž pocit, že postavy Lászla Komároma a Františka Stromokocúra sú už vyčerpané. Komik preto Markíze ponúkol skeč šou Normálna rodinka, tá však skončila už po 10 dieloch.

S novým projektom by snáď mohol mať viac šťastia. Ak sa teda bude realizovať. Herec je pripravený aj na alternatívu, že seriál nakoniec neprijme ani jedna zo slovenských staníc. Nechal si preto len pre seba, kto by v ňom mal účinkovať a čoho sa bude tematicky týkať.

Sledujte Topky TV: Peter Marcin o novom projekte.

Marcin - V tieni

Tip: Vyberte si z dnešnej ponuky seriálov na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu