VIDEO Cibulková v zákulisí Wimbledonu, potešila fanúšikov

Dominika CibulkováDominika Cibulková

LONDÝN - Slovenská tenistka Dominika Cibulková patrí na okruhu WTA k najpopulárnejším hráčkam a okrem výborných výsledkoch na kurtoch sa občas venuje aj ďalším činnostiam, ktoré pripravia organizátori na turnajoch. Tentokrát sa predviedla pred kamerou na slávnom Wimbledone, kde aspoň čiastočne poodhalila zákulisie areálu All England Lawn Tennis and Croquet Clubu a následne potešila fanúšikov podpismi a fotografiami.

"Ahojte, som Dominika Cibulková, toto je prvý deň Wimbledonu a zoberiem vás na moju autogramiádu," privítala fanúšikov vo videu Slovenka s malou kamerou v ruke a tradičným veľkým úsmevom. 

Nasledoval prechod cez tunel, vďaka ktorému sa hráči dostávajú na tréningové kurty. "V areáli je príliš rušno, takže hráči využívajú práve tieto priestory, aby sa dostali na tréningové, ale aj zápasové kurty,"  čo Cibulková potvrdila pohľadom na zaplnené uličky medzi kurtmi.

"Možno stretneme aj niekoho zaujímavého a možno nie," pokračovala v sprevádzaní slovenská ženská jednotka, ale na nikoho žiaľ "nenarazila". 

"Dúfam, že tu niekto je a bude chcieť môj autogram," povedala po príchode na miesto Dominika so šibalským úsmevom. Obavy boli zbytočné, londýnsky grandslam je plný fanúšikov, ktorý aspoň na pár sekúnd chcú vidieť svoje idoly či slávnych hráčov zblízka a pred stánkom už stáli desiatky ľudí a ďalší prichádzali. Podpisy na malé aj veľké lopty, denný program či do pamätníka a spoločné fotografovanie je to, čo neodmysliteľne patrí ku každému veľkému tenisovému turnaju. 

Cibulková na záver videa dodala: "Ďakujem, že ste boli so mnou."

Na svoj prvý duel proti Češke Zakopalovej nastúpi od 12:30 na kurte číslo 19.

  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: youtube.com
  • Zdroj: športky, ts, youtube

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy