VIDEO Jozef Oklamčák pripravil žúrku roka

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 09:00 • 2 min
VIDEO Jozef Oklamčák pripravil žúrku roka

BRATISLAVA - Jozefovská párty 2015 končila v skorých raných hodinách

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef Oklamčák, zakladateľ a organizátor súťaže krásy  Miss Slovensko a hudobnej ankety Slovenský Slávik, zároveň prezident Československého leva - OSST, už tradične každý rok organizuje najväčšiu, najpompéznejšiu a najpopulárnejšiu akciu roka - JOZEFOVSKÚ PÁRTY.

 

Podujatie pripravuje Jozef Oklamčák pri príležitostí svojich menín, kde pozýva svojich najbližších priateľov, kamarátov a obchodných partnerov. Rovnako aj v tomto roku sa na Jozefovskej párty 2015, zišlo niekoľko desiatok známych osobnosti, podnikateľov a ľudí zo showbiznisu.

 

Jozefovská párty 2015 sa konala v novootvorenej bratislavskej reštaurácií BRICK, ktorá sa nachádza pri hoteli Hilton a nechýbali medzi nimi známe tváre, ako je Jozef Golonka, Oliver Andrásy, prof. Pavol Traubner, Štefan Harabin, Igor Kmeťo, Palo Drapák, Peter Stašák, Vlado Čečot, Dušan Grúň, Peter Pačut, MISTA, Karin Haydu, Karin Majtánová, Laura Longauerová, Juraj Jakubisko, Erik Tomáš, Pavol Konštiak, Marian Gurega, Laco Kuruc, Juraj Štofko, Ján Greššo a mnoho ďalsích známych i neznámych úspešných podnikateľov, lekárov, primárov, právnikov a sudcov.

 

Na Jozefovskej párty sa po Jozefovskej hymne, Jozefovskom víne, Jozefovskej vodke a Jozefovskej cigare v tomto roku krstila Jozefovská klobása. Za  krstných rodičov Jozefovskej klobásy v ramci "ekumenického krstu" boli určení, za kresťanskú obec Juraj Jakubisko, za židovskú obec prof. Pavol Traubner, za umeleckú a šľachtickú obec Oliver Andrásy, za pravoslávnu a právnickú obec Štefan Harabin, za športovú obec Jozef Golonka a za rómsku obec Igor Kmeťo... Krstilo sa špeciálnou Jozefovskou soľou, ktorá je súčasťou receptúry klobásy.

 

Keďže sa blížia veľkonočné sviatky, hostiteľ Jozef Oklamčák bol štedrý a tak každý gratulant pri odchode dostal ako darček jeden pár Jozefovskej klobásy.

 

Už tradične sa v rámci Jozefovskej párty vyhlasuje najsympatickejší muž a najsympatickejšia žena. V tomto roku titul Mister Jozefovskej párty získal prof. Pavol Traubner, ktorému žezlo odovzdal minuloročný Mister Oliver Andrásy spolu s prvou historickou MISS Slovensko 1993 Karin Majtánovou a ostatnou MISS Slovensko 2014 Laurou Longauerovou.

 

Titulom Lady Jozefovskej párty bola ocenená Karin Majtánová, ktorú dekorovala minuloročná víťazka, herečka Karin Haydu spolu s Jozefom Golonkom, Oliverom Andrásym a Jurajom Jakubiskom.

 

Obaja titulovaní nedostali za víťazstvo auta, ako je pri takýchto oceneniach zvykom, ale obrazy od akademického maliara Juraja Tkáčika, ktoré majú rovnakú hodnotu ako samotné auto.

 

O dobrú zábavu na Jozefovskej párty sa okrem dídžeja, postarali aj slovenskí a českí speváci a speváčky, medzi inými aj MISTA, Palo Drapák, Peter Pačut, Peter Stašák, Dušan Grúň, Libor Petrú, Patrik Fox, Petra Zámečníková, Igor Kmeťo a saxofónista Pavol Greksa.

 

V rámci Jozefovskej párty bola oficiálne otvorená a pokrstená reštaurácia a kasíno BRICK a jej krstnými rodičmi bol Jozef Oklamčák a modelka Vanda Dita Gallo, ktorú za prítomností jedného zo štyroch majiteľov Romana Nagyho, pokrstili zlatými tehličkami.

 

Počas Jozefovskej párty si mohli hostia pochutnať na gastronómií, ktorú pripravili kuchári reštaurácie BRICK.

Okrem iného aj:
Jozefovské grilované prasiatka
Jozefovská šunka
Jozefovská huspenina
Jozefovský vyprážaný rezeň
Jozefovský paprikáš s haluškami
Jozefovská fašírky
Jozefovský guláš z diviaka dusený na zelenine
Jozefovský pečený bôčik
Jozefovská škvarková pomazánka
Jozefovské kolená na čiernom pive
Jozefovské pečené rebrá
Jozefovská kyslá kapusta dusená a knedle
Jozefovské zákusky
Jozefovská torta

 

img

 

Samozrejme na Jozefovskej párty už tradične nechýbala ani Jozefovská vodka, Jozefovské víno a Jozefovská hymna, ktorá znela až do skorých ranných hodín.

 

Ako sme sa dozvedeli zo zdroja reštaurácie BRICK, v rámci Jozefovskej párty sa okrem iného skonzumovali dve svine v celkovej váhe 220 kg, dve grilované prasiatka, jeden diviak, jeden metrový sumec, 20 kg šunky, 200 l vina, 60 l alkoholu, vyše 200 energetických nápojov, 150 l minerálnych vôd, výše 60 l džusov, 120 šálok kávy, 10 kg gaštanov, 400 ks zákuskov a na záver si hostia, ako darčeky odniesli 100 kg Jozefovských klobás. Jednoducho sa hostiteľ Jozef Oklamčák o svojich hosti postaral k spokojnosti všetkých prítomných.

 

Hostia sa mu za to odvďačili množstvom darčekov a ako sme sa dozvedeli od jeho blízkych, najviac sa potešil krbu od majiteľa Českej Miss Petra Kozáčka a zástupcu americkej spoločnosti ZIPPO Mareka Turečka, nádhernej drevenej sochy ženy od  žilinských podnikateľov Mariána Kubánka, Petra Súkeníka a Pavla Ondrejaša, krásnej lampy v tvare modelky od podnikateľa z Vranova nad Topľov Mariana Sisáka a jeho manželky a tiež z dvoch grilovaných prasiatok a veľmi chutnej torty v tvare klobúka, ktoré mu venoval majiteľ spravodajského portálu netky.sk Peter Vince s manželkou. Ale tešil sa z každého darčeka, z každej aj maličkej pozorností, no najmä prítomnosťou niekoľko desiatok gratulantov, ktorých už tradične, v tento deň oslovuje Jozef a Jozefína a považuje ich za svoju jozefovskú rodinu....

 

Oslovili sme aj hostiteľa Jozefa Oklamčáka a ten nám povedal: „Veľmi ma teší, že Jozefovská párty sa teší obľube nielen  mojich pozvaných hosti, ale aj širokej verejnosti a médií. Ja ju považujem za rodinnú oslavu všetkých prítomných. Mnohí z nich mi už dlhoročne pri tejto oslave veľmi účinne pomáhajú. V tomto roku to boli najmä podnikatelia Marian Sisák, Karol Szalaba, Jaroslav Parák, Miki Danci, Vlado Kováč, Ignác HUGO Černay, Ivan Maljar, Miloš Pražeka, Ivan Ducko, Igor Kmeťo, Sauro Lonardi, Rado Ižold, Palo Konštiak, Peter Vince a tiež aj majitelia novootvorenej reštaurácie a kasína BRICK, kde sa tohtoročná Jozefovská  party 2015 konala. Aj vďaka ním sa táto Jozefovská párty mohla opäť uskutočníť, k spokojností všetkých prítomných, pretože každý z nich pomohol, ako mohol."

 

Atmosféru Jozefovskej párty, ktorá končila v skorých ranných hodinách, si môžete pozrieť na videu a v našej fotogalérií:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona