VIDEO Oklamčákov "LEV" oslavoval narodeniny vyše týždňa

NETKY.SK • 20 Október 2015, 14:39 • 2 min
VIDEO Oklamčákov "LEV" oslavoval narodeniny vyše týždňa

BRATISLAVA - ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM, i napriek množstvu športových a spoločenských aktivít, ktoré v poslednom období realizoval, nezabudol si pripomenúť a osláviť, aj výročie svojho vzniku a to už vo svojom novootvorenom klube ČIERNA STUDŇA v Starom meste, na Sedlárskej ul. v centre Bratislavy.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na narodeninovej oslave, za prítomností významných osobnosti kultúry, športu a spoločenského života, nechýbala dobrá zábava a výborná gastronómia.  Súčasťou pompéznych osláv bol aj ohňostroj a narodeninová torta, ktorú za prítomnosti prezidenta "levov" JOZEFA OKLAMČÁKA krájali noví členovia zoskupenia, humorista OLIVER ANDRÁSY, moderátor TV MARKÍZA PETER VARÍNSKY, zápasník a majster sveta a Európy ATTILA VÉGH a tanečník, kaskadér, dablér a herec MAKO HINDY. Oslavu organizoval a moderoval, riaditeľ pre kultúru a zábavu a zároveň autor hymny "levov" spevák IGOR KMEŤO.

 

Samozrejme, že narodenín sa okrem iných zúčastnili aj stabilný členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU a jeho dlhodobí podporovatelia. Medzi nimi nechýbal, ani výkonný riaditeľ VLADIMÍR JIMBO NÉMETH, spevák  PAVOL DRAPÁK, karatista ROMAN VOLÁK, saxofonista PAVOL GREKSA, ale i DAVID GREKSA, IVAN DUCKO, JAROSLAV PARÁK, naše modelky, "levice" NINA RIHOVÁ a ŠÁRKA MOHORKOVÁ,  či majiteľ Netky.sk PETER VINCE a mnoho ďalších podnikateľov.

 

Oslava trvala výše týždňa a jej záver sa uskutočnil na HOLIDAY PARTY v Trnave, aj za prítomnosti ďalších členov, herečky JANKY VALOCKEJ,  JANKY HUBINSKEJ, majstra sveta v thaiboxe VLADIMÍRA MORAVČÍKA, futbalových brankárov IVANA MALJARA, MICHALA MICHALEKA, hokejistu BRAŇA JÁNOŠA. majiteľa ČESKEJ MISS PETRA KOZÁČKA a najnovšieho člena "levov" speváka MICHALA DAVIDA. Ale podporiť "levov" prišiel okrem iných, aj choreograf a režisér JANKO ĎUROVČÍK a podnikateľ a znalec pekných žien BORIS KOLLÁR.

 

Ako pre Netky.sk povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK „narodeninová oslava dopadla podľa mojich predstav a hodnotenie našej činnosti nechám na čitateľov tohto portálu, nech si pozrú náš WEB:  www.ceskoslovenskylev.com  alebo FACEBOOK: Československý LEV - Oklamčák show sport team a urobia si vlastný názor. Chcem však upozorniť všetkých, že naše zoskupenie ČESKOSLOVENSKÝ LEV - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAM, nemá nič spoločné s OBČIANSKYM ZDRUŽENÍM Československý lev so sídlom v Malých Bielicach. Náš team a naši členovia pracujú a sú zoskupení pod kapitálovou obchodnou spoločnosťou ČESKOSLOVENSKÝ LEV s.r.o. so sídlom v Bratislave."

 

Pokiaľ chcete vedieť viac pozerajte video z narodeninovej oslavy (zdroj: Bonario Pictures):

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona