Vittek aj Šesták pauzujú, zranili sa pri vzájomnom súboji

Róbert VittekRóbert Vittek Zdroj: internet

ANKARA - Dvojica slovenských futbalových reprezentantov v službách tureckého klubu MKE Ankaragücü Stanislav Šesták a Róbert Vittek je zranená. Obaja stihli absolvovať so svojím klubom len prvé tri dni predsezónnej prípravy. Informáciu prinieslo pondelkové vydanie denníka Šport.

 

Obaja slovenskí hráči sa k svojmu tímu pripojili až počas sústredenia v rakúskom Seefelde. Šesták sa zranil paradoxne pri súboji s Vittekom na konci tretieho tréningového dňa.

 

"Obaja sme súboj vypúšťali. Ja som chcel vyskočiť a odraziť sa zo špičky ľavej nohy, keď ma pichlo v lýtkovom svale," opísal nešťastný okamih Šesták a pokračoval: "Podľa prognóz by som sa do súťažného diania mohol vrátiť po 6 až 8 týždňoch. Momentálne ma to strašne bolí, nemôžem vôbec chodiť. Mám tam viac drobných natrhnutí, lekári povedali, že v rozmedzí 20 %."

 

Diagnóza Róberta Vitteka je priaznivejšia. "Mám zapálené šľachy na oboch chodidlách z vonkajšej strany. Uvidíme, ako dlho bude trvať, kým budem môcť naplno trénovať. Prognózy sa zatiaľ rôznia, môže to byť otázka dní, ale aj viacerých týždňov," skonštatoval Vittek.

  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Internet
  • Zdroj: SITA

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy