Zuzana Smatanová vydáva výberovku Momenty

Reprezentatívny výber hitov, ale aj skladieb, ktoré sa hitmi nikdy nestali, doplní nová pieseň s názvom Ženy aj muži.

05.10.2013 14:00
Zuzana Smatanová Foto:
Speváčka Zuzana Smatanová.
debata

Slovenská speváčka Zuzana Smatanová plánuje už tento mesiac vydať výberovku s názvom Momenty. Reprezentatívny výber najväčších hitov doplnia aj skladby, ktoré má speváčka rada, i keď rádiovými hitmi sa nikdy nestali.

Novinka vyjde aj v limitovanej edícii ako dvojCD, na ktorom budú všetky duety, ktoré doteraz naspievala. Bonusom bude aj nová pieseň s názvom Ženy aj muži, ktorá by mala mať rádiovú premiéru 4 . októbra. Niekoľkonásobná zlatá slávica prezradila, že novinku venuje svojim fanúšikom a fanúšičkám. „Poskladať si výberovku vlastných hitov a spoluprác bol pre mňa veľmi príjemný výlet do minulosti. Nazvala som ju Momenty, pretože prvotný nápad na pieseň býva často len veľmi krátky moment, ktorý sa nie vždy zopakuje a treba ho zachytiť v tom správnom čase, keď príde. Pre mňa sú moje skladby vzácnymi neopakovateľnými momentmi, ktoré sa stali mne a vždy je pre mňa obrovským potešením, keď ich môžem zdieľať s ľuďmi či už cez albumy, rádiový éter alebo na koncertoch. Za desať rokov na hudobnej scéne som dostala pár úžasných a jedinečných príležitostí zaspievať si so skvelými ľuďmi, čo boli pre mňa ďalšie momenty, ktoré sa stali v správnom čase a zafungovali, za čo som a vždy budem veľmi vďačná. Výberovka Momenty je zabaleným darčekom toho najvzácnejšieho za uplynulých desať rokov, pre všetkých mojich fanúšikov, ktorí vždy v tých správnych momentoch pri mne stáli a stále stoja,“ vyjadrila sa.

Zuzana Smatanová sa narodila 14. júna 1984 v obci Súľov-Hradná. Hudobnú kariéru odštartovala po tom, čo sa v roku 2003 stala víťazkou autorskej hudobnej súťaže Coca-Cola PopStar. Na konte má albumy Entirely good (2003), Svet mi stúpil na nohu (2005), Tabletky odvahy (2007), koncertný záznam Zuzana Smatanová Live (2008), dvojalbum Gemini (2009) a štúdiovku Dvere (2011). Spolupracovala aj so skupinami Desmod a IMT Smile a s hudobníkom Petrom Nagyom. Speváčka je držiteľkou šiestich Zlatých Slávikov v kategórii speváčka roka (2005 – 2010) a víťazkou ocenenia Absolútny Slávik 2010.

debata chyba
Viac na túto tému: #Momenty #Zuzana Smatanová #Ženy aj muži