sk  |  en
Štvrtok | 20.09.2018, 14:20 | meniny: Ľuboslav, Ľuboslava; zajtra: Matúš

doplňte alebo opravte informácie

Emília Došeková ( 81 r.)

herečka

Kategória: divadlo, film a TV

* 14.06.1937 Slovensko, Bratislava

Slovensko

0

domovský štát Slovensko

pohlavie žena

znamenie blíženci

čínske znamenie byvol

jubileum od narodenia 81 r.

Tvorba

Herecká filmografia

1962: Bílá oblaka (Jolanka)
1969: Generácia
1971: Keby som mal pušku (matka)
1972: Javor a Juliana (matka), Mumu
1976: Keby som mal dievča (Vladova matka)
1977: Jedenáste prikázanie
1978: Nie!
1978: Poéma o svedomí I-II (Nováková)
1979: Uzlíky nádeje
1980: Hodiny
1980: Najstarší zo všetkých vrabcov
1980: Demokrati
1981: Konôpka
1982: Predčasné leto (matka)
1984: Ionov sen
1984: Loktibrada
1984: Návrat Jána Petru (matka Petrová)
1988: Kúpeľňový hráč (Verona),
1988: O láske a slávikoch
2002: Kruté radosti

Dabing
1987: Ve vší nevinnosti (FR)
1987: Nemožná (matka)
zdroj: Česko-Slovenská filmová databáza (www.csfd.cz), České filmové nebe (www.cfn.cz). Spracovala M. Remiašová

  Mapa

kontaktujte nás

tip na osobnost