sk  |  en
Štvrtok | 21.11.2019, 09:19 | meniny: Elvíra; zajtra: Cecília
  • | Deň filozofie

    Svetový deň filozofie oslavuje význam a dôležitosť filozofie od roku 2005 a je podporovaný organizáciou UNESCO. Deň vytvára priestor a príležitosť pre ľudí, aby otvorene zdieľali svoje myšlienky, diskutovali ich, prezentovali nové nápady a inšpirácie. Cieľom je šírenie filozofického bohatstva a podpora výmeny názorov a postojov.

  • | Svetový deň televízie

    V tento deň si od roku 1996 pripomíname Svetový deň televízie (World Television Day). Oslavujeme ho na počesť prvého Svetového televízneho fóra pri OSN, ktoré sa uskutočnilo práve v tento deň. Úlohou sviatku je podporovať výmenu televíznych programov zameraných na propagáciu mieru, bezpečnosti, ekonomického a sociálneho rozvoja a na podporu kultúrnych výmien.

  • | World Hello Day

    Svetový deň pozdravov sa oslavuje od roku 1973. Tento deň vznikol ako reakcia na vojnu medzi Izraelom a Egyptom a poukazuje na význam osobnej komunikácie pre zachovanie mieru, ktorý je dôležitý v rámci domova, komunity, národa a celom svete.

doplňte alebo opravte informácie

Mgr. Zuzana Fialová ( 45 r.)

herečka, členka činohry Slovenského národného divadla

Kategória: divadlo, film a TV

* 17.05.1974 Slovensko, Bratislava

Slovensko

0

domovský štát Slovensko

pohlavie žena

znamenie býk

čínske znamenie tiger

jubileum od narodenia 45 r.

Vzdelanie

Vysoká škola múzických umení

Životopis

Herecká filmografia

2006 Pravidla lži (ČR, thriller)
2003 Záchranáři (ČR-SR, seriál)
2003 Zostane to medzi nami (SR, dráma)
2001 Babí léto (ČR, tragikomédia)
1999 Zborovňa (SR, komédia)
1994 Muzikál (TV)
1994 Spoveď (TV, SR)
1994 Vášnivé známosti (USA, erotický)
1993 Tanec lásky a smrti (TV, SR, dráma)
1992 Najdúch (TV, SR, televízna inscenácia)

Inscenácie (SND)

  • Tančiareň
  • Veľké štastie (Otila Nivská)
  • Tak sa na mňa prilepila (Lucette)
  • Hypermarket (Guvernantka)
  • Stratégie a rozmary (Araminta)
  • Valčík náhody (Žena)

    Réžia

    2001 Vabank (TV seriál)
    1996 Rande

    Ocenenia:

  • Talent 2003
  • nominácia v Čechách na Radoka
  • nominácia na Divadelné dosky 2004
  • Cena Literárneho fondu za postavu Fatimy
  • nominácia na český Talent 2003
  • cena OTO 2006 v kategórii herečka
  • cena OTO 2007 v kategórii herečka
  • Keď máš niečo rád, tak to pusť na slobodu. Ak sa to do troch mesiacov nevráti, choď na poľovačku a zastreľ to...
    zdroj: Slovenské národné divadlo, Československá filmová databáza

      Mapa

    kontaktujte nás

    tip na osobnost