sk  |  en
Utorok | 16.10.2018, 22:52 | meniny: Vladimíra; zajtra: Hedviga
  • | Deň šéfov

    (iniciovaný v USA v 1958, oficiálne vyhlásený v 1962)

  • | Svetový deň chrbtice

    Organizácie, združenia, aj lekári sa snažia o zvýšenie informovanosti o tomto dni, bližšie sa venujúcom chrbtici, kostiam, kĺbom, ochoreniam chrbtice (bolesti chrbta, krčnej chrbtice, skoliózy a choroby diskov). Tieto choroby majú vplyv na život človeka a celkové zdravie.

  • | Svetový deň výživy /aj potravy/

    Deň 16. október ako Svetový deň potravy alebo Svetový deň výživy sa zapísal do dejín v roku 1979. V ten rok bol vyhlásený na konferencii Organizácie Spojených národov pre výživu a poľnohospodárstvo FAO – Food and Agriculture Organisation of the United.

doplňte alebo opravte informácie

Mgr. Zuzana Fialová ( 44 r.)

herečka, členka činohry Slovenského národného divadla

Kategória: divadlo, film a TV

* 17.05.1974 Slovensko, Bratislava

Slovensko

0

domovský štát Slovensko

pohlavie žena

znamenie býk

čínske znamenie tiger

jubileum od narodenia 44 r.

Vzdelanie

Vysoká škola múzických umení

Životopis

Herecká filmografia

2006 Pravidla lži (ČR, thriller)
2003 Záchranáři (ČR-SR, seriál)
2003 Zostane to medzi nami (SR, dráma)
2001 Babí léto (ČR, tragikomédia)
1999 Zborovňa (SR, komédia)
1994 Muzikál (TV)
1994 Spoveď (TV, SR)
1994 Vášnivé známosti (USA, erotický)
1993 Tanec lásky a smrti (TV, SR, dráma)
1992 Najdúch (TV, SR, televízna inscenácia)

Inscenácie (SND)

  • Tančiareň
  • Veľké štastie (Otila Nivská)
  • Tak sa na mňa prilepila (Lucette)
  • Hypermarket (Guvernantka)
  • Stratégie a rozmary (Araminta)
  • Valčík náhody (Žena)

    Réžia

    2001 Vabank (TV seriál)
    1996 Rande

    Ocenenia:

  • Talent 2003
  • nominácia v Čechách na Radoka
  • nominácia na Divadelné dosky 2004
  • Cena Literárneho fondu za postavu Fatimy
  • nominácia na český Talent 2003
  • cena OTO 2006 v kategórii herečka
  • cena OTO 2007 v kategórii herečka
  • Keď máš niečo rád, tak to pusť na slobodu. Ak sa to do troch mesiacov nevráti, choď na poľovačku a zastreľ to...
    zdroj: Slovenské národné divadlo, Československá filmová databáza

      Mapa

    kontaktujte nás

    tip na osobnost